Χριστίνα Μπόμπα: «Θα ήθελα να έχω ένα μωρό ακόμα»

«Ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να γίνω μαμά»

allyou.news

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον ερχομό των διδύμων. Η influencer έχει μιλήσει ανοιχτά για την απόφαση να προχωρήσει σε εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Πιο απαιτητικό ήταν το πριν, όταν δεν ερχόταν η εγκυμοσύνη και δεν ξέραμε γιατί. Περνούσαν οι μήνες και δε γινόταν τίποτα. Αυτό ήταν το δύσκολο. Με την εξωσωματική τα καταφέραμε με την πρώτη προσπάθεια. Όταν έρχονται τα παιδιά, όμως, νιώθεις τέτοια χαρά και πληρότητα που δε θυμάσαι τίποτα από το διάστημα που προσπαθούσες χωρίς αποτέλεσμα», είπε στο περιοδικό Hello.

Άραγε σκέφτηκε ποτέ να εγκαταλείψει την ιδέα να γίνει μαμά; «Ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να γίνω μαμά, απλώς δεν ήξερα τον τρόπο. Ήξερα όμως ότι θα τα καταφέρω. Παρ’ όλα αυτά, καμιά φορά έλεγα στον Σάκη ότι δε θα συμβεί ποτέ. Ακόμα και τότε, όμως, καταλάβαινα ότι δεν έπρεπε να σταματήσω την προσπάθεια».

Η γλυκιά μαμά αποκάλυψε πως θα ήθελε να μεγαλώσει η οικογένειά της. «Θα ήθελα να έχω ένα μωρό ακόμα. Θα ήθελα να είναι κορίτσι! Κι ο Σάκης κορίτσι θέλει. Μάλλον έχουμε ερωτευτεί τις κόρες μας».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares