Skip to main content

CELEBS

Πέθανε η Anita Pointer, η φωνή του θρυλικού «I'm So Excited»

H τραγουδίστρια των «Pointer Sisters» έχασε τη μάχη με τον καρκίνο



Με μία δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η νέα χρονιά, καθώς τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έγινε γνωστό ότι η Anita Pointer, μέλος των βραβευμένων με Grammy «Pointer Sisters» έφυγε από τη ζωή, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Ενώ είμαστε βαθιά θλιμμένοι από την απώλεια της Ανίτα, μας παρηγορεί το γεγονός ότι τώρα είναι με την κόρη της Τζάντα και τις αδελφές της Τζουν και Μπόνι. Ήταν αυτή που μας κράτησε όλους κοντά και μαζί για τόσο πολύ καιρό. Η αγάπη της για την οικογένειά μας θα συνεχίσει να ζει μέσα στον καθένα μας», ανέφερε η οικογένεια της τραγουδίστριας επιβεβαιώνοντας τον θάνατο της τελευταίας.

https://www.instagram.com/p/CXUQdtChpoP/

Ποια ήταν η Anita Pointer

Η Anita Marie Pointer γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1948 στο Όκλαντ. Ήταν το τέταρτο από τα έξι παιδιά του αιδεσιμότατου Elton και της Sarah Pointer. Oι τέσσερις Pointer Sisters είχαν αρχίσει να τραγουδούν μαζί πριν από περισσότερα από 50 χρόνια.

Ξεκίνησαν από την εκκλησία της γενέτειράς τους, όπου εργαζόταν ο πατέρας τους. Η Bonnie Pointer και η μικρότερη αδερφή της June έκαναν το επαγγελματικό τους ντεμπούτο στο τραγούδι ως ντουέτο το 1969.

Το συγκρότημα κέρδισε το πρώτο του βραβείο Grammy για την επιτυχία του «Fairytale» το 1974. Έγιναν επίσης γνωστές για το τα τραγούδια «Slow Hand», «Neutron Dance» και «Jump». Το συγκρότημα έφτασε κοντά στη διάλυσή του το 1979, όταν η Bonnie Pointer θέλησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα για solo καριέρα. Μέχρι σήμερα, μεγαλύτερη τους επιτυχία παραμένει το «I'm So Excited»

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.