Skip to main content

CELEBS

Δήμητρα Γαλάνη: «Δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδιά, δεν είχα καν τη λαχτάρα»

Σε μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4



Η Δήμητρα Γαλάνη σε μια συνέντευξη εφ’ολης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους και δεν προχώρησε στη δημιουργία της δικής της οικογένειας.

«Δεν φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό με οικογένεια, ούτε και από παιδί. Ποτέ δεν σκέφτηκα «αχ, θα κάνω και γω το παιδάκι μου». Ποτέ. Τα λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν έχει να κάνει αυτό. Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα μητρότητα και οικογένεια. Μια περίοδο που περνάμε όλες οι γυναίκες, ορμονική είναι αυτή γύρω στα 30, έχεις ένα περίεργο, είχα και διάφορες σχέσεις τότε και είχα πει στον εαυτό μου “εντάξει, άμα γίνει κάτι θα το κρατήσω”, είπε αρχικά η Δημήτρα Γαλάνη στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Δηλαδή δεν με ενδιέφερε τόσο για τον γάμο όσο να είχα, ίσως, ένα παιδί. αλλά αυτό ήταν για ένα διάστημα δύο, τριών χρόνων και μετά μου πέρασε. Ούτε καν, δε, είχα την λαχτάρα «αχ, να…». Καθόλου, τίποτα. Ήρθε και έφυγε». «Για αυτό λέω πως είναι προνόμιο το σπίτι γιατί σου φυτεύουν άσχημα πράγματα. Φυτεύουν τα σπίτια πολύ άσχημα πράγματα και οι κακομοίρηδες δεν το κάνουν από κακό. Το κάνουν γιατί έτσι αντιλαμβάνονται τη ζωή. Σου φυτεύουν διάφορα πράγματα που «πρέπει να». Τι θα πει αυτό; Για να ολοκληρωθεί ένας άνθρωπος πρέπει να βρει τον εαυτό του. Να ανακαλύψει την ταυτότητα του, ποια είναι αυτή, να της δώσει σχήμα και ύπαρξη και να πορευτεί» συμπλήρωσε η Δήμητρα Γαλάνη.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;