Skip to main content

CELEBS

Στα σκαριά ντουέτο Dionne Warwick και Dolly Parton

Το gospel κομμάτι γράφτηκε από την Parton και φέρει τον τίτλο “Peace Like a River”



Ένα ντουέτο των Dionne Warwick και Dolly Parton πρόκειται να ακούσουμε σύντομα, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια η Warwick κατά τη διάρκεια του talk show της Tamron Hall όπου βρέθηκε ως special guest.

«[Η Parton] μου έστειλε ένα κομμάτι που ήθελε να ηχογραφήσω και της είπα, «ΟΚ, μια χαρά»», ανέφερε η Warwick για την επικείμενη συνεργασία.

«Είναι γλυκύτατη, την γνωρίζω. Μου έστειλε κι άλλο ένα κομμάτι που θα κάνουμε ως ντουέτο. Είναι ένα gospel κομμάτι με τίτλο “Peace Like a River”. Το έγραψε εκείνη και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτό. Είμαι πραγματικά. Έχω κάνει τόσα ντουέτα ανά τα χρόνια, όμως αυτό θα είναι τόσο ιδιαίτερο».

https://youtu.be/reL1twfyyxI

Αν και οι Warwick και Parton δεν έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, ο δεσμός μεταξύ τους δεν είναι καινούριος: η Parton έγραψε στο παρελθόν το “I Will Always Love You” , το οποίο και διασκεύασε η πρώτη ξαδέρφη της Warwick, η εμβληματική Whitney Houston. «Ήταν προμελετημένο», δήλωσε χαμογελώντας η Warwick στην Hall. «Ο Θεός έχει σχέδιο».

Η τελευταία συνεργασία της Warwick ήταν το 2021 με τον Chance the Rapper στο ντουέτο τους, “Nothing’s Impossible”. Την ίδια χρονιά, η ίδια εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί και με την Taylor Swift.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/78478-ena-doueto-ton-dionne-warwick-kai-dolly-parton-prokeitai-na-akoysoume-syntoma

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.