Skip to main content

CELEBS

Πρίγκιπας Harry: Ο βασιλιάς Κάρολος «ζήλευε» τη Meghan και την Kate 

Συνεχίζονται οι αναταράξεις από το βιβλίο με τις εξομολογήσεις του



Ο βασιλιάς Κάρολος Γ ́ «ζήλευε» τις συζύγους των γιων του Kate και Meghan ισχυρίστηκε ο πρίγκιπας Harry στην αυτοβιογραφία του, ενώ φοβόταν ότι η Megnan θα «κυριαρχούσε» στη μοναρχία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας upday.com.

Ο Harry ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματά του τα οποία κυκλοφόρησαν νωρίτερα στην Ισπανία κα προκαλούν «αναταράξεις».

Στο βιβλίο ισχυρίζεται ότι ο Βασιλιάς Κάρολος φοβόταν ότι η «μυθιστορηματική και περίλαμπρη» Αμερικανίδα ηθοποιός έκλεβε τα φώτα της δημοσιότητας όταν εντάχθηκε στη βασιλική οικογένεια.

Ο Βασιλιάς Κάρολος με τους πρίγκιπες William και Harry

Ο Βασιλιάς Κάρολος με τους πρίγκιπες William και Harry (AP Photo/Alastair Grant, Pool, File)

Αυτός σύμφωνα με τον πρίγκιπα Ηarry ήταν και ο λόγος που ο πατέρας του είπε ότι δεν «είχε χρήματα να διαθέσει» για να τον στηρίξει οικονομικά.

Ο Harry λέει ότι ο πατέρας του «το είχε βιώσει πριν και δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να τον αφήσει να του συμβεί ξανά» - σε μια προφανή νύξη για την αείμνηστη Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Σύμφωνα με τη The Daily Telegraph, ένα από τα πολλά μέσα ενημέρωσης που απέκτησαν ένα αντίγραφο της ισπανικής έκδοσης και το μετέφρασαν, ο Harry είπε, πριν από τον αρραβώνα του με τη Meghan, ο πατέρας του είχε θέσει το θέμα του βιοπορισμού της ηθοποιού και ρώτησε αν σχεδίαζε να συνεχίσει να εργάζεται μετά τον γάμο τους.

Κάρολος: Δεν έχουμε χρήματα να διαθέσουμε

Όταν ο δούκας είπε στον νυν Βασιλιά ότι δεν το πίστευε, ο Χάρι ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του απάντησε: «Λοιπόν, αγαπητέ μου γιε, ξέρεις ήδη ότι δεν έχουμε χρήματα να διαθέσουμε».

Μετά τον γάμο του Harry και της Meghan, ωστόσο, το ζευγάρι υποστηρίχθηκε οικονομικά από τον Κάρολο, αλλά αυτό σταμάτησε όταν μετακόμισαν στις ΗΠΑ.

Στο βιβλίο φέρεται να αναφέρεται ότι ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας παραδέχτηκε δυσκολίες στην υποστήριξη του τότε Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Ο Χάρι είπε ότι αμφισβήτησε τα παράπονα του πατέρα του για τα χρήματα, αλλά δεν είναι σαφές αν αυτό έγινε τη στιγμή της συνομιλίας ή εκ των υστέρων.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι ο δούκας ρώτησε τον τότε πρίγκιπα της Ουαλίας ότι αγωνιζόταν να στηρίξει τον μεγαλύτερο αδελφό του και την οικογένειά του όταν κέρδιζε «εκατομμύρια από το εξαιρετικά προσοδοφόρο» Δουκάτο της Κορνουάλης.

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry (AP/ Alberto Pezzali)

Ο Κάρολος φοβόταν ότι η Meghan θα κυριαρχούσε

Ο Harry λέει ότι πίστευε ότι ο πατέρας του φοβόταν πραγματικά ότι η Meghan είχε τη δυνατότητα να «κυριαρχήσει στη μοναρχία» και να γίνει μια άλλη Diana για το κοινό και τον Τύπο - κάτι που κατά συνέπεια θα έκλεβε τα φώτα της δημοσιότητας από τον Charles και την Camilla.

Η αμερικανική έκδοση Page Six, η οποία είχε επίσης λάβει ένα αντίγραφο της ισπανικής έκδοσης του βιβλίου, αναφέρει ότι ο Χάρι έγραψε: «Ο πατέρας μπορεί να φοβόταν το αυξανόμενο κόστος της συντήρησής μας, αλλά αυτό που πραγματικά δεν μπορούσε να χωνέψει ήταν κάποιος νέος που κυριαρχούσε στη μοναρχία, άρπαζε τα φώτα της δημοσιότητας, κάποιος λαμπερός και νέος που ερχόταν και τον επισκίαζε».

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Χάρι συνεχίζει λέγοντας ότι ο πατέρας του ζήλευε επίσης το μέγεθος της δημόσιας προσοχής που έλαβαν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024