Skip to main content

CELEBS

«Κακιά και επικίνδυνη»: Ο Χάρι κατακεραυνώνει την Καμίλα

«Mε θυσίασε στον προσωπικό της βωμό των P.R.»



Εκτός ορίων φαίνεται να έχει βγει ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν έχει σταματήσει τις αποκαλύψεις και τις «βολές» κατά της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

harry meghan

Ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ/ AP Images

Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «Ρεζέρβα», ο Χάρι χθες έδωσε δύο διαφορετικές συνεντεύξεις – βόμβες. Στη συνέντευξή του στο CBS News και στην εκπομπή 60 minutes του Άντερσον Κούπερ ο πρίγκιπας Χάρι κατακεραύνωσε τη μητριά του Καμίλα.

Πρίγκιπας Χάρι κατά Καμίλα: Ήταν επικίνδυνη

Κάρολος και Καμίλα βρίσκονται τώρα στον θρόνο της Μ. Βρετανίας/ AP Images

Συγκεκριμένα, ο Κούπερ ρώτησε τον πρίγκιπα Χάρι για την αναφορά στο βιβλίο του ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρακαλούσαν τον πατέρα τους να μην παντρευτεί την Καμίλα με τον Χάρι να απασφαλίζει και να χαρακτηρίζει τη μητριά του επικίνδυνη και κακιά.

Όπως είπε, το 1995 η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, αναφέρθηκε ως γνωστόν στην Καμίλα ως το «τρίτο πρόσωπο στο γάμο της». Αυτό ήταν και το «κερασάκι στην τούρτα» για να θεωρηθεί πια η Καμίλα ως η «κακιά».

χάρι γουίλιαμ

Οι πρίγκιπες Χάρι και Γιουίλιαμ μαζί με τον πατέρα τους, Κάρολο στην κηδεία της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα, το 1997/ AP Images

«Έπρεπε να αποκαταστήσει την εικόνα της», είπε ο Χάρι. «Η ανάγκη της να αποκαταστήσει την εικόνα της την καθιστούσε επικίνδυνη λόγω των συνδέσεων που δημιουργούσε στον βρετανικό Τύπο. Η Καμίλα έδινε πληροφορίες στον Τύπο για να γράφουν θετικά για αυτή», πρόσθεσε.

«Και υπήρχε ανοιχτή προθυμία και από τις δύο πλευρές για ανταλλαγή πληροφοριών. Και με μια οικογένεια χτισμένη στην ιεραρχία, και με εκείνη, στον δρόμο προς τη θέση της βασίλισσας, θα υπήρχαν άνθρωποι ή πτώματα στο δρόμο εξαιτίας αυτού» είπε ακόμα.

«Κακιά και επικίνδυνη»: Ο Χάρι κατακεραυνώνει τη μητριά του, Καμίλα

Κάρολος και Καμίλα/ AP Images

Στο νέο του βιβλίο, ο πρίγκιπας Χάρι κατηγορεί τη νυν βασίλισσα της Βρετανίας αλλά και τον πατέρα του, ότι χρησιμοποιούσαν τον ίδιο ή τον αδερφό του, Γουίλιαμ, για να έχουν οι ίδιοι καλύτερη κάλυψη από τα ταμπλόιντ και τον Τύπο. Ο Χάρι γράφει χαρακτηριστικά ότι η Καμίλα «με θυσίασε στον προσωπικό της βωμό των P.R.».

«Δεν ήταν απαραίτητος ο γάμος με την Καμίλα»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο 60 Minutes, είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του δεν πίστευαν ότι ήταν «απαραίτητο» για τον Κάρολο να παντρευτεί την Καμίλα: «Δεν πιστεύαμε ότι ήταν απαραίτητο. Σκεφτήκαμε ότι θα προκαλούσε περισσότερο κακό, παρά καλό και ότι αν ήταν με τον άνθρωπό του, αυτό… σίγουρα αυτό είναι αρκετό. Γιατί να πάτε τόσο μακριά όταν δεν είναι απαραίτητο;».

Για τη στιγμή που αποφάσισαν να την εγκρίνουν για τον πατέρα τους, είπε: «Θέλαμε να είναι ευτυχισμένος. Και είδαμε πόσο ευτυχισμένος ήταν μαζί της. Έτσι, εκείνη τη στιγμή, είπαμε, "Εντάξει""».

Η πρώτη γνωριμία του Χάρι με την... κακιά μητριά, Καμίλα

Στο βιβλίο του ο Χάρι γράφει πως ο Κάρολος είχε προσπαθήσει να κερδίσει τους γιους του πριν ζητήσει από τον βρετανικό λαό να αποδεχτεί την Καμίλα. Σε κάποιο σημείο ο Χάρι αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η πρώτη συνάντηση με τη μέλλουσα σύζυγο του πατέρα του ήταν σαν... ένεση! Έκλεισε τα μάτια του και πάγωσε τα συναισθήματά του.

«Θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν… αν θα ήταν σκληρή μαζί μου- αν θα ήταν σαν όλες τις κακές μητριές στις ιστορίες», αναφέρει.

4,1 εκατ. τηλεθεατές είδαν την συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι στο Βρετανικό κανάλι ITV

Την αποκαλυπτική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι στον Τομ Μπράντμπι (Tom Bradby) και στο δίκτυο ITV το βράδυ της Κυριακής, παρακολούθησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο 4,1 εκατομμύρια τηλεθεατές, ποσοστό χαμηλό σε σύγκριση με την συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα