Skip to main content

CELEBS

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το συγκινητικό «αντίο» στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

«Ήταν τιμή μου να είμαι νύφη σου«. έγραψε στο Instagram



Η κατάσταση της υγείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου να φύγει από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία στιγμή βρισκόταν η οικογένειά του, η σύζυγός του Άννα - Μαρία μαζί με τα παιδιά τους, τα εγγόνια του, οι νύφες του, αλλά και οι δυο αδελφές του.

Πριν από λίγες ώρες η Τατιάνα Μπλάτνικ αποχαιρέτησε τον πεθερό της μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το Insta Story της Τατιάνας Μπλάτνικ για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Η ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

«Είναι σχεδόν αδύνατο να ανεβάσεις μια φωτογραφία όταν θέλεις να πεις τόσο πολλά και δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόση ευλογία και τιμή νιώθω που είμαι μέλος της δεμένης και αγαπημένης σου οικογένειας.

Είναι όμως περισσότερα από αυτά -τα τελευταία χρόνια έμαθα τι σημαίνει πραγματικά «αγάπη για την χώρα μου» και είδα πώς τη μετέδωσες στα παιδιά σου και μέσα από τον Νικόλαο και σε εμένα. Σε ευχαριστώ! Η αφοσίωσή σου, το φως σου και η αγάπη σου ζει μέσα από εκείνους. Ήταν τιμή μου να είμαι νύφη σου.

Χρυσός Ολυμπιονίκης για την Ελλάδα σε ηλικία 20 ετών, βασιλιάς, σύζυγος, αδερφός, πατέρας, παππούς, αθλητής με μαύρη ζώνη στο καράτε, φίλος, πεθερός και τόσα άλλα – αναπαύσου εν ειρήνη μεγαλειότατε. Θα μας λείψεις και θα σε αγαπάμε για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Μπλάτνικ, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με ένα κολάζ που την απεικόνιζε μαζί με τα πεθερικά της.

https://www.instagram.com/p/CnVUqkqubgR/

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός