Skip to main content

CELEBS

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δε διαλέγω, με διαλέγουν στις δουλειές»

Τι είπε ο ηθοποιός για το «Maestro»;



Τον Αντίνοο Αλμπάνη τον απολαύσαμε στον ρόλο του «Μιχάλη» στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Πρόκειται για έναν δραματικό ρόλο, όπως και οι περισσότεροι που έχει ενσαρκώσει ο ηθοποιός, αν και στον ίδιο αρέσει η κωμωδία.

https://www.instagram.com/p/Cl3f_NLI793/

«Μου αρέσει η κωμωδία πολύ. Τώρα, ο ρόλος μου στην παράσταση έχει κωμικά στοιχεία. Την έχουμε ξανακάνει την συζήτηση. Δε διαλέγω, με διαλέγουν στις δουλειές. Εάν σκάσει κάτι μπαίνω στη διαδικασία να το συντονίσω, αυτό έκανα τώρα. Στο θέατρο από εδώ και πέρα θέλω να κάνω μόνο κωμωδίες. Θέλω να ανεβαίνω στη σκηνή και να γελάει ο κόσμος! Γίνεται;», είπε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Ο Νίκος Μουτσινάς για ακόμα μία φορά επιστράτευσε το χιούμορ του και τον ρώτησε ποια είναι η σχέση του με τους συναδέλφους του και ποιοι είναι «οι χειρότεροι».

«Η περίοδος των γυρισμάτων ήταν τόσο ωραία που σε πιάνει θλίψη για το μετά. Εγώ δεν έκατσα σερί στους Παξούς, πηγαινοερχόμουν. Δυσκολεύτηκα. Αυτό που ήξερα ήταν ότι θα είναι μία δουλειά που θα δώσουμε το 3.000 του εαυτού μας. Και ότι θα είναι μία δουλειά πάρα πολύ προσεγμένη. Από εκεί και πέρα, η δική μας η γενιά είχε μία λατρεία στον Χριστόφορο. Έχουν μεσολαβήσει 2 γενιές που δεν τον ήξεραν, γιατί δεν έκανε τηλεόραση. Οπότε έχεις άγχος. Δεν ξέρεις πώς θα αντιμετωπίσει το κοινό αυτή τη νέα δουλειά», απάντησε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Όσο για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων είπε: «Δεν έχω ενημέρωση για το πότε ξεκινάμε γυρίσματα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν πάω να δημιουργήσω αναμονή κοινού, δεν έχω πραγματικά ενημέρωση»

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια