Νίκος Ψαράς: Το άγνωστο περιστατικό με τη Meryl Streep

Έτσι γνωρίσε τη χολιγουντιανή ηθοποιό

allyou.news

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (20/01) ο Νίκος Ψαράς.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μια άγνωστη ιστόρια με εκείνον και τη Meryl Streep την περίοδο που ζούσε στο εξωτερικό. Ανέφερε λοιπόν πως άθελά του έπεσε πάνω της σε ένα φιλανθρωπικό event με αποτέλεσμα να αδειάσει την τσάντα της. Ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει με τα πράγματά της και τότε κατάλαβε ποια ήταν.

Ο αναπάντεχος τρόπος με τον οποίο γνώρισε Meryl Streep

Ο αναπάντεχος τρόπος με τον οποίο γνώρισε Meryl Streep

«Την πρώτη χρονιά που ήμουν στη σχολή είχα δασκάλα την Ούτα Χάγκεν και γινόταν 80 ετών εκείνη τη χρονιά. Έκανε ένα πολύ μεγάλο event – φιλανθρωπικό και ήταν η πρώτη για την οποία γράφτηκε το “Ποιος Φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;” το οποίο και έπαιξε η ίδια στο θέατρο», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς.

«Εκείνη τη χρονιά, η Ούτα Χάγκεν έκανε τη “Μάρθα” με το κείμενο στο χέρι και πήγαμε και όλοι εμείς από το master class που είχε η ίδια και έγινε ένα διάλειμμα. Στο διάλειμμα καθόμασταν με όλους τους συμμαθητές και λέγαμε τι εκπληκτικοί ηθοποιοί είναι αυτοί.

Έτσι όπως χτύπησε το κουδούνι, γύρισα και πήρα σβάρνα μία κυρία. Άνοιξε η τσάντα της, έπεσαν όλα και είπα: “Συγγνώμη, να σας βοηθήσω” και ήταν η Μέριλ Στριπ», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares