Skip to main content

CELEBS

Πέθανε το 27χρονο μοντέλο Jeremy Ruehlemann

Η αιτία του θανάτου του παραμένει άγνωστη



Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της μόδας η είδηση του θανάτου του Jeremy Ruehlemann.

https://www.instagram.com/p/CnVYBdPuwl6/

Το διάσημο μοντέλο άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 27 ετών, ενώ για την ώρα η αιτία που τον οδήγησε στον θάνατο παραμένει άγνωστη.

https://www.instagram.com/p/CnpKyM1OU4E/

Ο Jeremy Ruehlemann καταγόταν από το Mahwah του New Jersey και πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με το modelling εργάστηκε ως σύμβουλος και σπούδασε ψυχολογία.

Ο Jeremy ήταν το κεντρικό πρόσωπο του σχεδιαστή «Siriano», αλλά είχε συνεργαστεί και με άλλους διάσημους οίκους μόδας όπως οι: John Varvatos, Joseph Abboud, Superdry, Macy’s, Zara, Nick Graham και Atelier Cillian. Το ανερχόμενο αστέρι εμφανίστηκε επίσης στο GQ και στο Playhaus Magazine και συνεργάστηκε με τις φίρμες Superdry και Perry Ellis.

Ο σχεδιαστής μόδας Christian Siriano που θεωρούσε τον Ruehlemann θέλησε να αποχαιρετήσει τον 27χρονο κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

«Δεν έχω δημοσιεύσει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά το να χάσεις έναν φίλο που ήταν τόσο όμορφη ψυχή είναι πολύ δύσκολο. Αυτό είναι για τον Jeremy, τον πιο όμορφο άνδρα που έδωσε τόση αγάπη σε όλους όσους γνώρισε. Με ενέπνευσε και θα τον αγαπώ για πάντα. Στέλνω όλη μου την αγάπη στην οικογένεια και τους φίλους του που έχασαν κάποιον τόσο ξεχωριστό. Ξέρω ότι θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω απλώς να τον αγκαλιάσω. Καλά ξεκούραση J σε αγαπάμε όλοι πολύ! Στείλτε αγάπη στην οικογένειά του σήμερα παρακαλώ».

https://www.instagram.com/p/CnumPwNOQju/

Μετά την είδηση του θανάτου του μοντέλου, ο μικρότερος αδερφός του Hilfiger, Andy Hilfiger, έγραψε «Λυπάμαι», ενώ ο Hung Vanngo πρόσθεσε: «Προκαλούσε τόσο μεγάλη επιρροή σε όλους όσους συνάντησε. Σε αυτόν τον κλάδο συναντάς πολλούς ανθρώπους, αλλά ήταν από εκείνους τους ανθρώπους που ακόμα κι αν τον συναντούσες μια φορά θα είχε ένα κομμάτι της καρδιάς σου για πάντα. Η ομάδα μου και εγώ σε αγαπάμε και αγαπάμε τον χρόνο που περάσαμε δουλεύοντας μαζί του. Πραγματικός φίλος, θα σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε για πάντα. RIP Jeremy».

https://www.instagram.com/p/CnxnPEWJSNp/

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.