Δύσκολες ώρες για την Εριέττα Κούρκουλου: «Επέλεξες να φύγεις σήμερα»

«Έχουμε τουλάχιστον κάτι να γιορτάσουμε μέσα στον πόνο του χαμού σου».

allyou.news

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Εριέττα Κούρκουλου, όπως αποκάλυψε μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Ο αγαπημένος τους Bane, ο σκύλος τους, που συντρόφευσε την οικογένειά της σε πολλές στιγμές της τα τελευταία χρόνια, έφυγε από τη ζωή και μάλιστα μια μέρα με ιδιαίτερη σημασία για εκείνους.

«Το καλύτερο σκυλί του κόσμου… και έχω γνωρίσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες. Ένα πλάσμα που γουργούριζε σαν γάτα με τα δικά μας χάδια, αλλά που δεν θα τα δεχόταν από τον καθένα. Ένα σκυλί που απαιτούσε τον σεβασμό γιατί ήξερε ότι τον αξίζει. Η ήρεμη δύναμη του σπιτιού μας. Ένας άρχοντας», ανέφερε αρχικά, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες με εκείνον.

«Αγαπημένο μου αγόρι, λατρεμένε μου Bane, δεν ξεκίνησες σαν δικός μας, ούτε πιστεύω ότι θα μπορούσες να "ανήκεις" ποτέ σε κανέναν, γιατί εσύ επέλεγες τα πάντα και τους πάντες και έθετες τους όρους των σχέσεών σου. Μάλλον επέλεξες και να φύγεις σήμερα, στην επέτειό μας, για να έχουμε τουλάχιστον κάτι να γιορτάσουμε μέσα στον πόνο του χαμού σου», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλο περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές τους.

«Μόνο τιμή μπορώ να αισθάνομαι που γίναμε μέρος του ταξιδιού σου αυτά τα τελευταία χρόνια. Μόνο ευγνωμοσύνη που μας εμπιστεύθηκες και μας επέτρεψες να έρθουμε κοντά σου. Καλό ταξίδι αγάπη μου. Εις το επανιδείν», σχολίασε κλείνοντας στην ανάρτησή της.

Ανάμεσα στα ενσταντανέ που πόσταρε ήταν και του Bane με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, που έχει την ίδια αγάπη στα ζώα.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares