Κώστας Βουτσάς: «Είμαι 83 ετών και ναι κάνω ακόμα σεξ»

Αποκάλυψε ποια είναι τα ερωτικά του βοηθήματα...
Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης
Όταν ο αείμνηστος Γιώργος Ζαμπέτας τραγουδούσε τον «Πενηντάρη» με το οποίο εξυμνούσε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα για τις κατακτήσεις του στην ταινία «ο τρελοπενηντάρης» δεν υπολόγιζε μάλλον το... φαινόμενο Κώστας Βουτσάς.
 
Κι αυτό γιατί ο γνωστός ηθοποιός αυτά που αναφέρει το τραγούδι για την ηλικία των 50 αυτός συνεχίζει να τα κάνει και στα 83 του, καθώς παραμένει λάτρης του ωραίου φύλου, είναι φουλ ερωτευμένος με την κατά πολλά χρόνια μικρότερή του, Αλίκη Κατσαβού και μάλιστα, όπως εξομολογείται, συνεχίζει να έχει ενεργή σεξουαλική ζωή ακόμα και σε αυτήν την ηλικία.
 
«Είμαι 83! Και είμαι ερωτευμένος με την Αλίκη Κατσαβού» τόνισε αρχικά στο TV Ζαππινγκ.
 
-Βγήκατε, μάλιστα, και φωτογραφίες να φιλιέστε στα μπουζούκια...
 
«Ναι, και βγήκαν κάποιοι δημοσιογράφοι και είπαν ότι το ήξερα, και ντροπή, και τέτοια... Δεν με νοιάζει. Ξέρεις τι λέω; «Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα 'ρθεις!».
 
- Σας ενόχλησε το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα, που είπε ότι δεν έχετε ανάγκη να ξερογλείφεστε στα 80 δημόσια με την πιτσιρίκα;
 
«Δεν καθόμαστε στο σπίτι, είμαστε συνεχώς έξω. Πάμε σε μπαράκια, ταβέρνες. Όποτε κάθομαι στο σπίτι είμαι «ωχ και ωχ»! Τη στιγμή που φιλούσα στο στόμα την Αλίκη έτσι νιώσαμε, έτσι κάναμε και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν...»
 
-Θα σας ενοχλήσει αν πούνε «κοίτα, ο γέρος με τη μικρούλα»;
 
«Γελάω, δεν με ακουμπάνε αυτά...»
 
- Με τις γυναίκες είσαστε μαχητικός;
 
«Με τις γυναίκες είμαι περιποιητικός, σκέφτομαι τι δώρο θα τους κάνω. πώς θα τις ευχαριστήσω. Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες! Είμαι γυναικάς. Ξέρεις τι λέω; Ο θεός με αγάπησε, γι΄αυτό μου έστειλε κόρες!»
 
-Σεξ στα 80 υπάρχει;
«Πάλι μου κόβεις χρόνια! 83 είμαι και ναι κάνω σεξ. Το σεξ κρατάει τη σχέση... με διάφορους τρόπους.»
 
- Ερωτικά βοηθήματα παίρνετε;
«Θα σου πω. Πίνω σπιρουλίνες, βασιλικό πολτό, γύρη...»About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares