Οι πρώτες αντιδράσεις των καλλιτεχνών μετά την ετυμηγορία για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Εκτός φυλακής ο ηθοποιός παρά την καταδίκη σε 8 χρόνια κάθειρξη

allyou.news

Αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό και ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού κρίθηκε χθες, Τετάρτη 8/2, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για τον βιασμό / Eurokinissi (Κώστας Τζούμας)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για τον βιασμό / Eurokinissi (Κώστας Τζούμας)

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε σε έξι έτη κάθειρξης για την πρώτη απόπειρα βιασμού και πέντε έτη για τη δεύτερη απόπειρα, ενώ κρίθηκε αθώος για την κατηγορία του βιασμού.

Η εισαγγελέας πρότεινε να του επιβληθεί ποινή κατά συγχώνευση οκτώ ετών κάθειρξης, με αναστολή στην έφεση.

 Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους-Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους-Πηνελόπη Αναστασοπούλου/ NDP

Παρούσες στη δικαστική αίθουσα, όπως έκαναν από την πρώτη ημέρα της δίκης, και οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Λένα Δροσάκη και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης, οι δύο πρώτες ηθοποιοί βγήκαν από την αίθουσα και έβαλαν τα κλάματα. Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του δικαστηρίου κάποιοι ηθοποιοί αντέδρασαν μέσω των social media.

Άρης Λάσκος

https://web.facebook.com/aris.laskos/posts/10160256004514890?_rdc=1&_rdr

 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Σπύρος Μπιμπίλας

Πασχάλης Τσαρούχας

 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ο στόχος ήταν να σταματήσουν οι κακοποιητικές συμπεριφορές»


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για την ετυμηγορία του Πέτρου Φιλιππίδη θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή.

«Χθες ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη ημέρα, βγήκε η απόφαση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία. Αυτό που θέλω να πω εγώ σε σχέση με την απόφαση, είναι ότι αν νομίζει ο κόσμος εκεί έξω ότι υπάρχει χαρά για τις κακές στιγμές άλλων ανθρώπων είναι λάθος. Δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο στόχος πάντα για μένα, και θα μιλήσω μόνο προσωπικά, ήταν ο παραδειγματισμός και να σταματήσει η κακοποιητική δράση κάποιων ανθρώπων, στη συγκεκριμένη περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη. Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί νιώθω ότι αυτό το κορίτσι δε δικαιώθηκε. Αυτό έχω να πω για αρχή και θα συνεχίσω, δεν ξεχνώ και θα γίνω πάρα πολύ σκληρή με όλους αυτούς τους ανθρώπους που μέχρι να βγει η απόφαση έριξαν πολλή λάσπη σε όλες μας λέγοντας ατάκες όπως, “όταν θα αθωωθεί ο Φιλιππίδης που θα τρέξουν να κρυφτούν όλες αυτές», ήταν τα πρώτα λόγια της ηθοποιού.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares