Ευαγγελία Μουμούρη: Η οργισμένη αντίδραση στην υποβάθμιση των σπουδών των ηθοποιών

«Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται το πτυχίο της δραματικής σχολής...»

allyou.news

Την έντονη δυσαρέσκειά της για το Προεδρικό Διάταγμα που εξισώνει τα πτυχία των αποφοίτων δραματικών σχολών με τα απολυτήρια λυκείου, εξέφρασε η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται το πτυχίο της δραματικής σχολής Εθνικού θέατρου με το τίποτα του ανειδίκευτου εργάτη. Για να κλείσουμε το Ακροπόλ για μια μέρα, κάναμε μυστική ψηφοφορία και οι παραγωγοί ήταν μαζί μας», τόνισε η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Εξοργισμένη η Ευαγγελία Μουμούρη με το Προεδρικό Διάταγμα που υποβαθμίζει τις σπουδές των ηθοποιών

Εξοργισμένη η Ευαγγελία Μουμούρη με το Προεδρικό Διάταγμα που υποβαθμίζει τις σπουδές των ηθοποιών

Η ίδια σε άλλο σημείο μοιράστηκε την άποψή της για τον γάμο. «Δεν θεωρούσα ότι θα έπρεπε να παντρευτώ για να κερδίσω κάτι στη ζωή μου. Υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης με τον Αλέξανδρο και του είπα “αν πάθεις κάτι στο νοσοκομείο δεν θα μπορώ να μπω να τραβήξω τη πρίζα”. Πριν πάμε να υπογράψουμε, είχα πάει κολυμβητήριο. Όταν με πήρε τηλέφωνο ήμουν με το μαγιό του κολυμβητήριου. Έβαλα και μια γούνα από πάνω και πήγα έτσι».

«Είχα δύσκολες συνεργασίες. Έκλαιγα στο σπίτι, όμως δεν έδωσα ποτέ τη χαρά στον άνθρωπο, που μου δημιούργησε το πρόβλημα να δει ότι έχω γονατίσει. Υπάρχει μπέσα σε κάποιους στον χώρο», αποκάλυψε η ηθοποιός για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares