«Δεν πήρα έναν ρόλο γιατί δεν πήγα σε ξενοδοχείο με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Τι ανέφερε σε συνέντευξη της γνωστή ηθοποιός

allyou.news

Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Μπιλάλη μίλησε στην εφημερίδα Espresso, όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία για το επίμονο φλερτ που δέχτηκε κάποτε από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν ανάμεσά τους, η ηθοποιός εξομολογήθηκε αρχικά: «Με είχε δει σε μια παράσταση και μου ζήτησε το τηλέφωνό μου για να συνεργαστούμε. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου ζητούσε να βρεθούμε σε μπαρ. Δεν πήγαινα. Κάποια στιγμή, κι ενώ αυτός ήταν Θεσσαλονίκη κι εγώ Λάρισα σε περιοδεία, μου ζήτησε να έρθει με το αυτοκίνητο ως τη Λάρισα να με πάρει και να πάμε στο ξενοδοχείο του στη Θεσσαλονίκη. Δεν πήγα, δεν πήρα τον ρόλο. Το καλύτερο ήταν που έλεγε σε κοινούς μας γνωστούς ότι είμαι τρελή κι ότι τον έπαιρνα εγώ τηλέφωνο συνέχεια για τον ρόλο και για αυτό δε συνεργαστήκαμε».

Όσο για την απόφαση του δικαστηρίου για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, σχολίασε «Έχουμε την κοινωνία και το σύστημα που μας αξίζει. Τους βιαστές, τους παιδεραστές, τους κακοποιητές τούς γεννά και τους θρέφει το ίδιο το σύστημα που τους νταντεύει. Είμαι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας. Πιστεύω στην ουτοπία. Και ευτυχώς είμαστε πολλοί. Απόδειξη αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή με τους καλλιτέχνες και την τεράστια κινητοποίηση, μέσω καταλήψεων και μαζικών διαδηλώσεων και διαμαρτυριών, απέναντι στην κατάφωρη αδικία να μας τσουβαλιάσουν όλους μαζί και να μας πετάξουν στο μηδέν, υποβαθμίζοντας κι υποτιμώντας τις σπουδές μας».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares