Σάκης Τανιμανίδης: «Η βλακεία δεν είναι αμάρτημα η αδιαφορία όμως είναι»

Το μήνυμά του για το δυστύχημα στα Τέμπη

allyou.news

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο με την εθνική τραγωδία μετά τη σύγκρουση των δυο τρένων το βράδυ της Τρίτης, στα Τέμπη.

Τα social media έχουν κατακλυστεί με μηνύματα θλίψης και οργής για τους επιβάτες που έχασαν τη ζωή του στο τραγικό συμβάν αλλά και συμπαράστασης στις οικογένειες που αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους και διατηρούν την ελπίδα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την τραγωδία των Τεμπών γράφοντας: «Από χθες προσπαθώ να το καταλάβω και δεν το έχω καταφέρει. Δεν χωράει ακόμα ο νους μου ότι το 2023 κάποιος αλλά δεν γύρισε ένα κλειδί ή δεν έδωσε τη σωστή προφορική οδηγός σε ένα ολόκληρο τρένο γεμάτη με ανθρωπους…και έγινε αυτό που έγινε! Το 2023 που στέλνω live location στο what’s up για να δει ο κολλητός μου σε πόση ώρα φτάνω στην καφετέρια και πετάω drones με το κινητό μου οι γραμμές των τρένων έχουν λιγότερη τεχνολόγια από το κουκλάκι που όταν το ταΐζουν οι κόρες μου βγάζει ήχους. Το επίπεδο της βλακείας που επικρατεί είναι ασύλληπτο. Και η βλακεία δεν είναι αμάρτημα η αδιαφορία όμως είναι».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares