Ρένια Λουιζίδου: «Οι ερωτήσεις τύπου “γιατί δεν έκανες παιδί;” είναι φρικτές»

«Περιμένω τη στιγμή που θα ακουστεί η λέξη εμμηνόπαυση στην τηλεόραση»

allyou.news

Κατά καιρούς η Ρένια Λουιζίδου έχει δεχτεί κάποιες ερωτήσεις από δημοσιογράφους που την έχουν ενοχλήσει μιας και τις θεωρεί σεξιστικές.

«Δε θα ρωτήσουν ποτέ έναν άνδρα αν φοράει περούκα, αλλά εμένα θα με ρωτήσουν σε μία συνέντευξη αν έχω κάνει πλαστικές. Οι ερωτήσεις τύπου “γιατί δεν έκανες παιδί;” ή “γιατί έκανες μόνο ένα παιδί;” είναι φρικτές», δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή «Δύο στη 1».

Η Ρένια Λουιζίδου στην εκπομπή «Δύο στη 1».

Στη συνέχεια, η ίδια έθιξε το θέμα της εμμηνόπαυσης και για το οποίο δε μιλά κανείς στην τηλεόραση. «Περιμένω τη στιγμή που θα ακουστεί η λέξη “εμμηνόπαυση” στην ελληνική τηλεόραση. Προσωπικά όταν είχα τα αντίστοιχα συμπτώματα μου έλεγαν να το κρύβω. Λοιπόν, θα περάσουμε όλες μας εμμηνόπαυση και δεν πρέπει ούτε να ντρεπόμαστε, ούτε να το κρύβουμε. Η εμμηνόπαυση δε σημαίνει τέλος στη γοητεία και τη σεξουαλικότητα. Εγώ όταν βλέπω σήμερα τη Σάρον Στόουν τη βρίσκω μια χαρά σεξουαλική».

«Η αναγνωρισιμότητα είναι ένα ευχάριστο κομμάτι, αλλά δεν είναι για όλες τις ώρες. Μπορεί να σε απασχολούν αρρώστιες, στεναχώριες, προσωπικά θέματα και έτσι δεν μπορείς να είσαι 24 ώρες διαθέσιμος. Δε βρισκόμαστε βέβαια στο Χόλιγουντ, ούτε είμαστε τέτοιου βεληνεκούς ώστε η αναγνωρισιμότητα να εμποδίζει πραγματικά τη ζωή μας. Το δύσκολο κομμάτι είναι σε σχέση με το παιδί. Βρίσκονται άνθρωποι στον δρόμο που μπορούν να του πουν απίθανα πράγματα», πρόσθεσε η Ρένια Λουιζίδου.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares