Έλλη Κοκκίνου: Η σπάνια εξομολόγηση για το διαζύγιό της

«Πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας αφού δε φταίει ποτέ μόνο ένας»

allyou.news

Για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Βασιλειάδη μίλησε στη νέα της συνέντευξη η Έλλη Κοκκίνου, ενώ φυσικά, αναφέρθηκε στον μονάκριβο γιο της και την υπέροχη σχέση μητέρας – παιδιού, που έχουν «χτίσει».

«Το διαζύγιό μου, είναι ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή μου που με έκανε ακόμη πιο δυνατή, υπεύθυνη και ανεξάρτητη. Το θέμα είναι να προσπαθούμε με το πέρασμα του χρόνου, να αποκομίζουμε από κάθε δυσάρεστο γεγονός τη θετική του όψη και να διδασκόμαστε από αυτό. Όλα στη ζωή μας είναι μαθήματα, αρκεί να θέλουμε να τα βλέπουμε από αυτή την οπτική γωνία και να μην εθελοτυφλούμε. Πρέπει άλλωστε να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας αφού δε φταίει ποτέ μόνο ένας» είπε η τραγουδίστρια.

ελλη κοκκινου

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης χώρισαν όταν ο Αλέξανδρος ήταν 1,5 έτους/ ΝDP

Για τον μονάκριβο γιο της, Αλέξανδρο η Έλλη Κοκκίνου είπε στο Hello: «Η γέννηση του Αλέξανδρου με εξέλιξε σε πολλά επίπεδα επειδή η ευθύνη του να είσαι γονιός είναι τεράστια, κατά την άποψή μου. Συνεπώς, αυτό που έκανα και κάνω είναι να εξελίσσομαι και με αυτό τον τρόπο να γίνομαι καλύτερη μητέρα για να μεγαλώσω ένα παιδί που στην πορεία θα γίνει ένας σωστός ενήλικας.

Όταν γινόμαστε γονείς, δεν έχουμε ευθύνη μόνο για το δικό μας παιδί, αλλά και για τα υπόλοιπα. Είναι χρέος μας να μεγαλώσουμε σωστά τα παιδιά μας, με αρχές, ιδεώδη, αξιοπρέπεια, ψυχική υγεία, ενσυναίσθηση και σεβασμό, γιατί στον κόσμο αυτό δε ζουν μόνα τους. Πάνω από όλα όμως, οφείλουμε να τους μεταδώσουμε αγάπη, όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά και για τους άλλους».

«Έχουμε μία υπέροχη σχέση μητέρας και γιου. Από τότε που ήταν μωρό, περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Έχουμε κάνει πολλά ταξίδια οι δυο μας και συζητάμε αρκετά. Είμαστε πολύ δεμένοι και πιστεύω ότι η σχέση μας είναι χτισμένη σε γερές βάσεις.

Μέχρι στιγμής, μπορώ να πω ότι δεν έχω καταλάβει πως υπάρχει έφηβος στο σπίτι. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έτσι ήμουν και εγώ, δεν υπάρχουν εξάρσεις και κόντρες, αλλά συζητήσεις με επιχειρήματα, λογική και ειλικρίνεια. Μεγαλώνει, εξελίσσεται, ωριμάζει και έχει τις φυσιολογικές ανησυχίες όπως όλα τα παιδιά» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares