Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Γυρνούσα σπίτι κι έκλαιγα που μου έσκαβαν τον λάκκο»

Όσα αποκάλυψε η hostess του First Dates

allyou.news

Την αγαπήσαμε μέσα από το GNTM και πρόσφατα από το Asia Express, ενώ πολύ σύντομα θα την απολαμβάνουμε στο τηλεπαιχνίδι του Star, First Dates.

Ο λόγος για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί που το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στο Night Out στο Μεγάλο Κανάλι. Ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή Art Director αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες και τις πισώπλατες μαχαιριές που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα στην επαγγελματική της πορεία.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί εδώ και μια πενταετία έχει αναδειχθεί σε αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί εδώ και μια πενταετία έχει αναδειχθεί σε αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Φρικτή συμπεριφορά έχω γνωρίσει. Συμπεριφορά που έχω γυρίσει σπίτι μου κι έκλαιγα, έχω γνωρίσει, από ανθρώπους που δεν το περιμένεις κιόλας αλλά έχει πάρει το μαχαίρι του Τσάκι, σου έχει θάψει τον λάκκο, αιωνία η μνήμη σου και δεν το έχεις καταλάβει. Γιατί; Πώς βρέθηκα εγώ θαμμένη τρία μέτρα κάτω από τη γη και με τον σταυρό; Δηλαδή να κάθεσαι απέναντι με χαμόγελο και να σε κερνάει και τα κόλλυβα σου! Να λες "Μα τι φάση τώρα; Πώς έγινε αυτό το πράγμα να τρώω τα κόλλυβα μου;"».

«Εμένα αυτό που με έχει σώσει σε αυτή τη ζωή, είναι το γεγονός ότι και δίνω αγάπη και παίρνω αγάπη. Κι υποστήριξη ακόμα και στα χειρότερα μου. Γιατί κι εγώ έχω κάνει λάθη, έχω γυρίσει σπίτι και έχω πει "έχω κάνει λάθος", "έχω συμπεριφερθεί φρικτά". Πάρε τηλέφωνο και πες συγγνώμη. Είναι εντάξει! Έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθος! Το θέμα είναι πως θα το χειριστείς το λάθος. Πάρε τηλέφωνο και πες "είμαι τεράστιος μα%$…ας, συγγνώμη, απολογούμαι". Εννοείται πως τα έχω κάνει, μέσα από τα λάθη μας μεγαλώνουμε και μέσα από τις συνθήκες δημιουργούμε έναν χαρακτήρα που μπορούμε να ξυπνάμε και να κοιμόμαστε το βράδυ», πρόσθεσε.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον οικοδεσπότη του Night Out, Θεοχάρη Ιωαννίδη

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον οικοδεσπότη του Night Out, Θεοχάρη Ιωαννίδη

«Η οικογένεια μου μού έχει μάθει ένα πράγμα. Ότι το τι ψυχή θα παραδώσεις στο τέλος, όπου και να πιστεύεις παγκόσμια, έχει να κάνει με το αν είσαι εντάξει να κοιμηθείς. Αν δεν είσαι, μην κοιμηθείς. Πάρε τηλέφωνο και πες, κατέβασε τα ρολά κι απολογήσου. "Δε χειρίστηκα σωστά ούτε εμένα ούτε τον τρόπο που σου μίλησα ούτε τον τρόπο που σου φέρθηκα, συγγνώμη" πες», πρόσθεσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλώντας στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares