Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ταξίδι στο Παρίσι!

Μετά την ανάρρωση από το ατύχημα που είχε

allyou.news

Στο Παρίσι ταξίδεψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά την ανάρρωση από το ατύχημα που είχε.

«Το Παρίσι είναι πάντα μια καλή ιδέα», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πόζαρε σε διάσημο εστιατόριο στην πλατεία Μαντλέν.

Κατά την έξοδό της σε αυτό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε ένα ρομαντικό λευκό πουκάμισο με ψηλό λαιμό και το συνδύασε με τζιν και μαύρο σακάκι.

Πριν από λίγο καιρό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε πρώτη φορά για το ατύχημα που είχε και τον τραυματισμό στο πόδι της.

«Ένα πρωινό θέλοντας να τα προλάβω όλα και θεωρώντας ότι είμαι η Superwoman δεν είδα το τελευταίο σκαλί και έπεσα στη σκάλα.

Καθώς πέρναγαν οι ώρες και συνεχίζοντας το πρόγραμμα του μώρου χωρίς να θέλω να πιστέχω ότι έχει γίνει ζημιά, έφτασα στο σημείο από το οίδημα και τον πόνο να μην μπορώ να περπατήσω και να παίρνω τον άντρα μου να με πάει στο νοσοκομείο.

Όταν ο γιατρός με ενημέρωσε για την κατάσταση και μου λέει χαρακτηριστικά “θα κόψετε το παντελόνι σας ή να σας βάλουμε ένα του χειρουργείου γιατί θα βάλουμε γυψονάρθηκα” λύγισα και όπως ήταν αναμενόμενο έβαλα τα κλάματα.

Σχεδόν ένα μήνα μετά σας γράφω αυτό το μακροσκελές κείμενο για να σας πω να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας μετά από αυτό το θαύμα που σας συνέβη και να μην ξεχνάτε ότι οι λεχώνεες είμαστε – είστε – είναι πολύ ευαίσθητες! Όλα θα γίνουν και αν δεν γίνουν δεν έγινε και τίποτα.

Εννοείται ότι αυτό το διάστημα έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες αλλά δεν ξεχνώ ότι θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ χειρότερα και είμαι ευγνώμων για ό,τι έχω.

Ως μανούλες πλέον πρέπει να σκεφτόμαστε ότι από εμάς εξαρτάται μια ζωούλα. Γι’αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές», εκμυστηρεύτηκε.

Πηγή 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares