Χριστίνα Αλεξανιάν: Η σπάνια αναφορά στον σύντροφό της και το πρόβλημα υγείας της

«Πήγα για άλλο και μου βρήκαν κάτι άλλο», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός

allyou.news

Η Χριστίνα Αλεξανιάν βρέθηκε το πρώι της Παρασκευής (31/03) καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Η σπάνια κοινή εμφάνιση της Χριστίνας Αλεξανιάν με τον σύντροφό της, Μηνά Μελισσείδη - Φωτογραφία NDP

Η σπάνια κοινή εμφάνιση της Χριστίνας Αλεξανιάν με τον σύντροφό της, Μηνά Μελισσείδη - Φωτογραφία NDP

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε από την οποία βγήκε νικήτρια χάρη στην άμεση παρέμβαση του γιατρού της και όλους του προσωπικού, τους οποίους και ευχαρίστησε δημόσια.

«Το λέω με πολύ μεγάλη χαρά και πολύ μεγάλη τύχη γιατί ξεπέρασα κάτι από αυτά που λες ότι τυχαία το βρίσκεις. Πήγα κάτι άλλο (να κάνω εξετάσεις) και βρήκα κάτι άλλο και είμαι ευγνώμων στον γιατρό μου και σε όλο το επιτελείο. Το αντιμετώπισαν τέλεια και είμαι πραγματικά ευτυχισμένη», δήλωσε αρχικά.

«Θα φανεί περίεργο, αλλά είχα μια ψυχραιμία τρελή. Είπα: “Είναι αυτό; OK, πείτε μου πότε χειρουργείται, τι κάνουμε; ” Ίσως είναι η άμυνα, όταν αντιμετωπίζεις κάτι πραγματικά δύσκολο να επιστρατεύεις όλες τις δυνάμεις σου, ώστε να κάνεις focus και να το αντιμετωπίσεις», συμπλήρωσε για το πώς αντέδρασε.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν αναφερόμενη στον σύντροφό της και επιχειρηματία, Μηνά Μελισσείδη, τόνισε πως είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός και ότι διαφέρουν σαν χαρακτήρες.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν για τον σύντροφό της, Μηνά Μελισσείδη

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν για τον σύντροφό της, Μηνά Μελισσείδη

«Είναι πολύ ψύχραιμος και ήρεμος και εγώ είμαι πιο φουριόζα. Με τρομάζει η πολύ ψυχραιμία, αλλά ίσως αυτό μας ισορροπεί κιόλας. Του λέω: “Πόσο θα έπληττες χωρίς εμένα;” Με καμαρώνει στο θέατρο και στην τηλεόραση, λέει πάντα καλά πράγματα», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Αλεξανιάν στην πρωινή εκπομπή του Open.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί, αλλά ο γάμος τους ματαιώθηκε λόγω κορωνοϊού.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares