Skip to main content

CELEBS

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με κάταγμα σε ισχίο κι ωμοπλάτη η 64χρονη γυναίκα που χτύπησε

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος της παρουσιάστριας



Μια 64χρονη γυναίκα παρέσυρε με το αυτοκίνητό της το πρωί της Τετάρτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στα Νότια προάστια. Η γυναίκα υπέστη κατάγματα στο ισχίο και την ωμοπλάτη της, ενώ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η παρουσιάστρια μόλις αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί, βγήκε από το αμάξι φωνάζοντας και κλαίγοντας, ενώ στη συνέχεια μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα στο Ασκληπιείο Βούλας που είναι μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive, η γυναίκα προσπάθησε να περάσει τον δρόμο λίγα μέτρα πιο πέρα από τη διάβαση πεζών. Στο σημείο το όριο ταχύτητας είναι 30 χλμ/ώρα και δεν έχει φανάρι, ωστόσο οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγαλύτερη ταχύτητα.

«Η κυρία Σπυροπούλου δεν ευθύνεται επ’ ουδενί για το συμβάν. Ερχόταν από το νοσοκομείο όπου είχε πάει για προγραμματισμένες εξετάσεις. Η ταχύτητα με την οποία κινείτο ήταν πολύ μικρή απλώς η ατυχής κυρία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της και συνέβη ό,τι συνέβη.Το θέμα βρίσκεται στο στάδιο της προανακρίσεως απλώς ήθελα να παρέμβω και να πω ότι η κυρία Σπυροπούλου έχει προστρέξει από την πρώτη στιγμή στην κυρία, έχει προσφέρει τα πάντα, έχει πάει στην ίδια στο νοσοκομείο τρεις φορές, έχει μιλήσει με τους θεράποντες ιατρούς. Ενεπλάκη εντελώς ατυχώς και χωρίς δική της ευθύνη» είπε ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Ανδρέας Μήτσαινας, στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο σύζυγος της 64χρονης είπε ότι η γυναίκα δε θυμάται πώς έγινε. Την ώρα που πήγε να διασχίσει τον δρόμο δεν είδε κάποιο αυτοκίνητο και ξαφνικά βρέθηκε χτυπημένη. Δεν μπορεί να περπατήσει και να σηκώσει το χέρι της.

Δείτε όσα είπε ο σύζυγος της 64χρονης στο Tlive

Όπως είπε στον Alpha: «Ο γιατρός της είπε ότι θα τη χειρουργήσει στην ωμοπλάτη. Μια απροσεξία ήταν. Τώρα η αστυνομία έχει το πόρισμα. Δεν πετάχτηκε εκείνη στο δρόμο. Χτυπήθηκε στη μέση του δρόμου, όχι στην άκρη. Πάνω στην κακιά ώρα συμβαίνουν αυτά».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.