Skip to main content

CELEBS

Ελένη Χατζίδου για Αλέξη Γεωργούλη: «Όλων η θέση είναι δύσκολη»

Τι είπε η παρουσιάστρια στον «αέρα» του Breakfast@star;



«Πολιτική θύελλα» και όχι μόνο έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες κατά του Αλέξη Γεωργούλη.

Αρκετοί είναι οι ηθοποιοί οι οποίοι έχουν κληθεί να τοποθετηθούν επί του θέματος, αφού ο Αλέξης Γεωργούλης εκτός από ευρωβουλευτής είναι και ηθοποιός.

Η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη σχολιάστηκε και στον «αέρα» του Breakfast@star με την Ελένη Χατζίδου να υπογραμμίζει πως για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα είναι δύσκολο να μιλήσουν γι’ αυτό το θέμα.

Αλέξης Γεωργούλης


«Όλων η θέση είναι δύσκολη γιατί μιλάμε για ένα πρόσωπο γνωστό. Άλλοι είναι καλοί του φίλοι, όπως η Δανάη Μπάρκα και είναι μέσα στο περιβάλλον της. Όλοι δυσκολευόμαστε να μιλήσουμε, έτσι; Και εννοείται, όπως είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς «δεν παίρνω θέση», δεν παίρνουμε θέση γιατί όσο μπορεί να έχουν γίνει όλα αυτά για τα οποία καταγγέλλεται άλλο τόσο μπορεί να μην έχουν γίνει κιόλας. Φυσικά και δεν μπορείς να γνωρίζεις και λέει η Δανάη Μπάρκα πως «οι δημοσιογράφοι ρωτάνε ηθοποιούς και συναδέλφους αν το περιμένατε και αν το ξέρατε». Εννοείται πως όταν γίνεται ένα τέτοιο γεγονός θα ρωτάμε και θα θέλουμε να ψάξουμε. Όχι ότι περιμένω, για να πω την αλήθεια, θα απαντήσει «ναι, είχα και γω μια υπόνοια». Αν υπήρχε κάτι, κάποιος θα το πει εκεί που πρέπει να το πει», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Δε ρωτάνε οι εκπομπές τους πάντες αν το περίμεναν ή αν γνώριζαν κάτι. Έχουν πιάσει οι εκπομπές τους ανθρώπους που ήταν κοντά και τους ρωτάνε να σχολιάσουν αυτό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η αντίδραση τους είναι το θέμα και το πώς τους φαίνεται», συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός