Για τα όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη απάντησε η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία τόνισε πως ήταν ένα σοκ για την ίδια.
«Έχουμε δουλέψει με τον Αλέξη Γεωργούλη σε ένα σίριαλ παλιότερα. Είναι σοκ! Κάθε φορά που ακούμε για ένα πρόσωπο, είναι σοκ. Υπάρχει η δικαιοσύνη και θα το κρίνει. Όταν είχαμε συνεργαστεί, δεν είχα βιώσει τέτοιες καταστάσεις. Έχουμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια», είπε η ηθοποιός στο Breakfast@Star.
Όπως δήλωσε στη συνέχεια: «Τον έχω ζήσει έναν χρόνο. Ήταν ευγενικός και δοτικός, αλλά δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας. Ότι έτρεχαν οι γυναίκες πίσω του, το έχω ζήσει... Εύχομαι να δικαιωθεί το κορίτσι, αν όντως ισχύουν οι καταγγελίες».
Θυμίζουμε ότι η Έλενα Ασημακοπούλου υποδύθηκε τη σύντροφο του Αλέξη Γεωργούλη στη σειρά του Mega, 1 μήνας και κάτι τη σεζόν 2007-2008.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.