Skip to main content

CELEBS

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν έχω νιώσει θυμό και μίσος για αυτήν τη γυναίκα!»

Όσα εξομολογήθηκε για τη γυναίκα που της πέταξε το βιτριόλι



Καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου το πρωί της Τετάρτης, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας της, αλλά και στη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι.

«Έχω μπει καμιά εικοσαριά φορές στο χειρουργείο. Ήδη έχω προγραμματισμένο το επόμενο χειρουργείο μου. Έχω στην πλάτη μου σαν δύο μπαλόνια που προσπαθούν να μου ξεχειλώσουν το δέρμα, ώστε να το πάρουν από την πλάτη και να το φέρουν στον λαιμό, γιατί αυτή τη στιγμή έχω λειτουργικό πρόβλημα στον λαιμό», είπε αρχικά.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει τη δική της στήλη στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει τη δική της στήλη στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1

«Δυσκολεύτηκα πιο πολύ στο να βρω το θάρρος να κοιτάξω εγώ τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Θυμάμαι ότι οι γιατροί με πίεζαν γιατί έπρεπε να φύγω από το νοσοκομείο κι εγώ είχα άρνηση. Μου πήρε περίπου τρεις εβδομάδες να το κάνω», πρόσθεσε.

«Κανένα θύμα δε νιώθει πλήρη δικαίωση, ακόμα κι αν ο άλλος καταδικαστεί κι ισόβια. Εγώ έχω φύγει από αυτό το κομμάτι, τελείωσε αυτό το κομμάτι όταν τελείωσε και το δικαστήριο. Εννοώ ψυχολογικά... Δεν έχω νιώσει θυμό, δε νιώθω μίσος. Δεν είχα την πολυτέλεια να αφιερώσω χρόνο και φαιά ουσία για να θυμώνω, γιατί είχα τόσα πράγματα να διαχειριστώ. Για μένα συγχώρεση είναι να μην το σκέφτομαι, να μην τη σκέφτομαι. Δε με απασχολεί τι θα συμβεί σε εκείνη, έχουν αποφασίσει άλλοι... Δεν είμαι εγώ σε θέση να αποφασίσω τι θα της συμβεί και δε θέλω να μπω εγώ σε αυτήν τη θέση. Είναι πολύ βαρύ το φορτίο να αποφασίζεις για τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου, εγώ το καταλαβαίνω κι ας έχω υποστεί ό,τι έχω υποστεί από έναν άλλον άνθρωπο. Για μένα συγχώρεση είναι να μπορώ να πορεύομαι χωρίς τα αρνητικά συναισθήματα που λέγαμε πριν», πρόσθεσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όσον αφορά στο πώς βίωσε ψυχολογικά τα όσα συνέβησαν στη ζωή της έπειτα από την επίθεση με βιτριόλι είπε: «Προφανώς δεν μπορεί μόνο ένα πράγμα να σε βοηθήσει. Ήξερα ότι έχω δυνατό χαρακτήρα. Όλοι λένε "Πώς τα κατάφερες;". Δεν ήταν πρώτη μου δυσκολία στη ζωή. Έχω κι άλλες, όχι τόσο σοβαρές, αλλά φαντάσου αν ήμουν η "πριγκίπισσα" θα είχα καταρρεύσει. Δεν ήμουν το κορίτσι του μπαμπά. Μένω μόνη από τα 17, εργάζομαι από τα 20, έχω περάσει από κακοποιητικές συμπεριφορές και στα επαγγελματικά. Δεν ήμουν προστατευμένη για να μου συμβεί αυτό και να καταρρεύσω, οπότε σιγά σιγά με βοήθησε αυτό. Είχα απομυθοποιήσει λίγο την εξωτερική μου εμφάνιση», αποκάλυψε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλει να ερωτευθεί και να κάνει τη δική της οικογένεια

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλει να ερωτευθεί και να κάνει τη δική της οικογένεια

«Γενικά δεν απαντώ σε τέτοια πράγματα. Είμαι νέος άνθρωπος. Με φλερτάρουν οι άντρες, αλλά πλέον είναι διαφορετικοί άντρες. Υπάρχει μια διαφορά. Έχω ενθουσιαστεί, αλλά δεν έχω ερωτευτεί μετά από αυτό. Η Ιωάννα θέλω να είναι ευτυχισμένη κι ερωτευμένη. Θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μου», πρόσθεσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την προσωπική της ζωή στην παρούσα φάση.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε