Υπέρλαμπρη νονά η Τζένη Θεωνά: Με strapless κατακόκκινη τουαλέτα

«Ηθικός αυτουργός» ο 4χρονος γιος της, Αρίωνας

allyou.news

Ξεχωριστή ήταν η τελευταία ημέρα του Απριλίου για την Τζένη Θεωνά. Η όμορφη ηθοποιός βάπτισε ένα κοριτσάκι και έλαμπε μέσα στην κατακόκκινη strapless τουαλέτα της που έφερε την υπογραφή της σχεδιάστριας, Λένας Κατσανίδου.

Ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα και αξεσουάρ του Dionisis Piromalis. Η πρωταγωνίστρια της σειράς τα «Καλύτερά μας Χρόνια» επέλεξε ένα μακιγιάζ σε γήινους τόνους δίνοντας έμφαση στα μάτια.

https://www.instagram.com/p/Crs6frKsBys/

Η Τζένη ήταν πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το γεγονός που θέλησε να μοιραστεί τη χαρά με τους followers της.

Ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram αποκαλύπτοντας πως «ηθικός αυτουργός» γι’ αυτή την κουμπαριά είναι ο 4χρονος γιος της με τον Δήμο Αναστασιάδη, Αρίωνας.

«30.4.23 Η Ελίζα μας! Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος φίλος που έκανε ο Αρίωνας στο προνήπιο. Η μαμά του ήταν τότε έγκυος στην Ελίζα μας. Διακινήσαμε ένα σημειωματάκι από παιδική τσαντούλα spiderman σε παιδική τσαντούλα superman κι έτσι γνωριστήκαμε κι αγαπηθήκαμε και οι οικογένειες μας χτες συνδέθηκαν παντοτινά. Απέκτησα μία φίλη και μία πνευματική κόρη, σχέση βαθιά και πολυσήμαντη, κι αυτό το οφείλω αποκλειστικά στον Γιώργο και στον Αρίωνα. Στ" αγόρια και στον καινούριο κόσμο που διαρκώς μας συστήνουν.- Δημητρούλα σ" αγαπώ. Τούτη την χαρά μοιραστήκαμε με την Ρηνιώ», έγραψε η πανέμορφη νονά της νεοφώτιστης.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares