Πένθος για τη Θωμαή Απέργη

Έχασε τον αγαπημένο της παππού...

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Θωμαή Απέργη, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο για τη Βιέννη, όπου τον προσεχή Μάιο θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision, ωστόσο ο θάνατος του αγαπημένου της παππού έχει επισκιάσει όλα τα άλλα.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια στη σελίδα της στο facebook μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου της προσώπου, τονίζοντας ότι δεν στενοχωρήθηκε για το αποτέλεσμα στον ελληνικό διαγωνισμό Eurosong.

«Αγαπημένοι μου, στέλνετε τόσα πολλά μηνύματα για το να μη στεναχωριέμαι για τη δεύτερη θέση και λοιπά. Σίγουρα στεναχωρήθηκα γιατί ήμουν πολύ κοντά στο να εκπροσωπήσω τη χώρα μας όμως το μόνο για το οποίο στεναχωρήθηκα και πονάω πραγματικά είναι που έχασα τον αγαπημένο μου παππού.

Δεν το είπα γιατί δε συνηθίζω να λαϊκίζω. Για εκείνον τραγούδησα. Η αγάπη σας με αγκαλιάζει εκ του μακρώθεν, τη νιώθω. Είμαι πολύ περήφανη για τη δεύτερη θέση και την 1η στα τηλέφωνα. Δε στεναχωρήθηκα πέρα από ένα λεπτό. Σας αγαπώ όλους και συγγνώμη αν δεν έχω προλάβει να απαντήσω στον καθέναν από εσάς», έγραψε χαρακτηριστικά. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares