«Η Ολίβια έγινε 5 μηνών & συνειδητοποίησα την άβολη αλήθεια της μητρότητας»

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους followers της

allyou.news

Πέρασαν κιόλας 5 μήνες από την ημέρα που η Μαίρη Συνατσάκη κι ο Ίαν Στρατής κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά του την κορούλα τους.

Όπως είναι φυσικό, το ζευγάρι είδε την καθημερινότητά του να αλλάζει, αφού έδωσε προτεραιότητα στη μικρή Ολίβια.

Με αφορμή αυτό το γεγονός η γλυκιά μαμά, η οποία είναι «αυτοκόλλητη» με το κοριτσάκι της, συνειδητοποίησε ορισμένα πράγματα.

Ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με την κόρη της και μοιράστηκε κάποιες από τις σκέψεις της. «Χρειάστηκα 5 μήνες με τη μικρή για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια. Ενώ δεν είχε συμβεί κάτι, ήταν κάποιες μέρες που ένιωθα έναν περίεργο εκνευρισμό και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Μέχρι που μπόρεσα να το ονοματίσω και να του δώσω υπόσταση. Η ζωή μου αυτή τη στιγμή δε μου ανήκει. Είναι δική της. Το συναίσθημά μου αυτή τη στιγμή, δε μου ανήκει. Ορίζεται από εκείνη. Αν εκείνη δεν είναι καλά, ούτε εγώ είμαι. Η χαρά μου έρχεται μέσα από εκείνη. Και άρα εγώ; Που είμαι τώρα; Ποια είμαι; Είμαι ανάμεσα σε ένα πριν χωρίς εκείνη και ένα τώρα που ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει. Θέλω να την αφήσω δυο ώρες να κάνω κάτι για μένα. Κι αν υπάρξουν αυτές οι δύο ώρες δεν ξέρω καν τι είναι “αυτό το κάτι για μένα”, που θα με ευχαριστούσε τώρα. Είδα όμως κάπου στο Ίντερνετ ότι οι μαμάδες φλαμίνγκο, τον πρώτο καιρό της μητρότητας από την εξάντληση και την αφοσίωση στο μεγάλωμα των μικρών τους χάνουν το χαρακτηριστικό ροζ τους χρώμα. Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να επανέλθει, αλλά το ξαναβρίσκουν. Κι εμείς… θα το ξαναβρούμε το ροζ μας».

«Η Ολίβια έγινε 5 μηνών. Τόσο χρειάστηκα για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια της μητρότητας. Τα πράγματα που μοιράζομαι είναι ξεκάθαρα η δίκη μου εμπειρία. Το ότι βιώνω εγώ έτσι αυτήν την περίοδο, δεν σημαίνει ότι όλες θα την βιώσουν έτσι. Κανενός η εμπειρία δεν είναι σωστότερη ή λάθος. Είναι απλά προσωπική. Επικοινωνώ αυτά τα πράγματα από την μεγάλη ανακούφιση που νιώθω όταν βλέπω αντίστοιχα μοιράσματα», σχολίασε τη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares