Skip to main content

CELEBS

«Η Ολίβια έγινε 5 μηνών & συνειδητοποίησα την άβολη αλήθεια της μητρότητας»

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους followers της



Πέρασαν κιόλας 5 μήνες από την ημέρα που η Μαίρη Συνατσάκη κι ο Ίαν Στρατής κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά του την κορούλα τους.

Όπως είναι φυσικό, το ζευγάρι είδε την καθημερινότητά του να αλλάζει, αφού έδωσε προτεραιότητα στη μικρή Ολίβια.

Με αφορμή αυτό το γεγονός η γλυκιά μαμά, η οποία είναι «αυτοκόλλητη» με το κοριτσάκι της, συνειδητοποίησε ορισμένα πράγματα.

Ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με την κόρη της και μοιράστηκε κάποιες από τις σκέψεις της. «Χρειάστηκα 5 μήνες με τη μικρή για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια. Ενώ δεν είχε συμβεί κάτι, ήταν κάποιες μέρες που ένιωθα έναν περίεργο εκνευρισμό και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Μέχρι που μπόρεσα να το ονοματίσω και να του δώσω υπόσταση. Η ζωή μου αυτή τη στιγμή δε μου ανήκει. Είναι δική της. Το συναίσθημά μου αυτή τη στιγμή, δε μου ανήκει. Ορίζεται από εκείνη. Αν εκείνη δεν είναι καλά, ούτε εγώ είμαι. Η χαρά μου έρχεται μέσα από εκείνη. Και άρα εγώ; Που είμαι τώρα; Ποια είμαι; Είμαι ανάμεσα σε ένα πριν χωρίς εκείνη και ένα τώρα που ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει. Θέλω να την αφήσω δυο ώρες να κάνω κάτι για μένα. Κι αν υπάρξουν αυτές οι δύο ώρες δεν ξέρω καν τι είναι “αυτό το κάτι για μένα”, που θα με ευχαριστούσε τώρα. Είδα όμως κάπου στο Ίντερνετ ότι οι μαμάδες φλαμίνγκο, τον πρώτο καιρό της μητρότητας από την εξάντληση και την αφοσίωση στο μεγάλωμα των μικρών τους χάνουν το χαρακτηριστικό ροζ τους χρώμα. Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να επανέλθει, αλλά το ξαναβρίσκουν. Κι εμείς… θα το ξαναβρούμε το ροζ μας».

https://www.instagram.com/p/CqQEEAQrNXn/

«Η Ολίβια έγινε 5 μηνών. Τόσο χρειάστηκα για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια της μητρότητας. Τα πράγματα που μοιράζομαι είναι ξεκάθαρα η δίκη μου εμπειρία. Το ότι βιώνω εγώ έτσι αυτήν την περίοδο, δεν σημαίνει ότι όλες θα την βιώσουν έτσι. Κανενός η εμπειρία δεν είναι σωστότερη ή λάθος. Είναι απλά προσωπική. Επικοινωνώ αυτά τα πράγματα από την μεγάλη ανακούφιση που νιώθω όταν βλέπω αντίστοιχα μοιράσματα», σχολίασε τη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/Cr8IMHgA6WG/

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand