Skip to main content

CELEBS

Debate: Ο Βασίλης Ζούλιας σχολιάζει το styling Ζαχαρέα, Κοσσιώνη, Τζίμα

«Η κυρία Ζαχαρέα ήταν υπέροχη στα κόκκινα!»



O γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας σχολίασε τις στιλιστικές επιλογές τω κυριών του χθεσινοβραδινού debate μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star.

«Η κυρία Ζαχαρέα ήταν υπέροχη στα κόκκινα. Και νομίζω το πουκάμισο ήταν της Θέμιδας Ζουγανέλη. Θα ήταν ωραίο να έβγαζε το σακάκι να δούμε το πουκάμισο, τον συνδυασμό του ματζέντα με το κόκκινο. Κάνει κάποιες εκπλήξεις. Οι κυρίες ήταν όλες πολύ σωστά ντυμένες χτες» είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

μαρα ζαχαρεα

«Το lime είναι ένα χρώμα που είναι πολύ της μόδας τώρα την άνοιξη, ωραίο το πουκάμισο, πάντα είναι κομψή η κ. Κοσιώνη. Την έχουμε συνηθίσει σε κοστούμι, θα ήθελα να τη δω και σε φόρεμα. Θα μπορούσε να φορέσει ένα φόρεμα στο debate, ένα shirt dress. Το σακάκι έχει μία δυναμική στις γυναίκες αλλά οι συγκεκριμένες είναι όλες δυναμικές, δε χρειάζονται το σακάκι για να δούμε τη δύναμή τους. Θα μπορούσαμε να τις δούμε με κάτι πιο ρομαντικό, πιο θηλυκό, θα το υποστήριζαν βάση προσωπικότητας. Είναι σίγκαρετ το παντελόνι, είναι πολύ προσεγμένο, έχει χρυσά κουμπιά, είναι ένα κλασικό σακάκι» πρόσθεσε.

σια κοσιώνη

Σία Κοσιώνη

«Και οι τρεις είχαν ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ, αυτό είναι να λέγεται. Λέω την άποψή μου ότι το σακάκι δεν προσδίδει δυναμική σε ήδη δυναμικές γυναίκες» είπε χαρακτηριστικά για τις κυρίες του debate.

ρανια τζιμα

Ράνια Τζίμα

«Boring» είπε για τους άντρες. «Οι πιο ενδιαφέροντες ήταν αυτοί που δεν φορούσαν γραβάτα. Σε κάποιους δεν ταιριάζει η γραβάτα. Ο Τσίπρας θα ήταν αστείος με γραβάτα όπως κι εγώ» είπε τέλος ο Βασίλης Ζούλιας.

Tι είπε η Μάρα Ζαχαρέα για την επιλογή να φορέσει κόκκινο κοστούμι στο debate

Μάρα Ζαχαρέα

Μάρα Ζαχαρέα

Για την ενδυματολογική επιλογή της που εντυπωσίασε, το κατακόκκινο κοστούμι με τις φούξια πινελιές στο πουκάμισο, η Μάρα Ζαχαρέα είπε πως ήταν επιλογή της στυλίστριας της για να εκφράσει δυναμισμό.

 

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.