Skip to main content

CELEBS

Σκληρή η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου για τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη

«Θα κινηθώ νομικά», απαντά η παρουσιάστρια στον πρώην σύζυγό της



Η Σίσσυ Χρηστίδου με ανακοίνωσή της στον Τύπο έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα είπε για εκείνη στην εκπομπή Το Πρωινό την Τετάρτη, ο πρώην σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης.

Η δήλωση της παρουσιάστριας:

«Έπειτα από την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με τον πρώην σύζυγό μου, το 2019, για το τέλος της κοινής μας ζωής ως ζευγάρι, πολύ συνειδητά, είχα αποφασίσει να μην αναφερθώ ποτέ δημόσια σε γεγονότα σχετικά με το τέλος του γάμου μας, θέλοντας πρωτίστως να προστατεύσω τα δύο ανήλικα παιδιά μας, τα οποία αποτελούν για εμένα απόλυτη προτεραιότητα.

Με μεγάλη απογοήτευση και βαθιά θλίψη βλέπω πως σε αυτή την απόφαση που τηρώ ευλαβικά εδώ και 4 χρόνια είμαι πλέον μόνη μου. Το τελευταίο διάστημα, ο πρώην σύζυγός μου επιδιώκει δημόσιες εμφανίσεις, με αποκλειστικό σκοπό να μιλήσει για οικογενειακές μας υποθέσεις και να δημιουργήσει εντυπώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, όπως αυτή καταγράφεται πια και σε επίσημες δικαστικές αποφάσεις. Αποκορύφωμα η εμφάνισή του χθες, 10 Μαϊου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα.

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να τοποθετηθώ, ανατροφοδοτώντας μια εξαιρετικά δυσάρεστη για την οικογένειά μας κατάσταση, καθώς η σιωπή μου έχει βασικό σκοπό την προστασία των παιδιών αλλά και του ανθρώπου με τον οποίο μοιραστήκαμε 13 χρόνια κοινής ζωής και είναι πατέρας τους.

Θοδωρής Μαραντίνης & Σίσσυ Χρηστίδου σε θεατρική πρεμιέρα το 2018

Θοδωρής Μαραντίνης & Σίσσυ Χρηστίδου σε θεατρική πρεμιέρα το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η κάλυψη των αναγκών των παιδιών κάθε γονέα είναι προτεραιότητα και πράξη ευθύνης που δε χρειάζεται πανηγυρισμούς.

Όπως αποτυπώθηκε ευκρινώς και στις δικαστικές αποφάσεις, το επίπεδο διαβίωσής μας είναι αντίστοιχο και η οικονομική συνεισφορά απέναντι στα παιδιά μας είναι ισότιμη. Οι διαφωνίες μας έχουν να κάνουν κυρίως με τον τρόπο σκέψης και τις κοινωνικές μας αντιλήψεις.

Οι δικαστικές αποφάσεις βασίστηκαν σε στοιχεία, τα οποία παρατέθηκαν και τα οποία δε σκοπεύω να δημοσιοποιήσω, προστατεύοντας πάνω από όλα τα παιδιά μου αλλά και τον ίδιο τον πατέρα τους.

Στις οικογενειακές διαφορές δεν υπάρχει χαμένος και κερδισμένος. Αυτό που μένει είναι ένας μοναχικός, επίπονος αγώνας για να βρεθεί η βέλτιστη λύση για τα παιδιά και αυτό είναι η πρωταρχική μέριμνα.

Εξαιτίας αυτής της προσπάθειας διαστρέβλωσης γεγονότων μέσα από συκοφαντικά ψεύδη που με διαβάλλουν, αναγκάζομαι να προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας, τηρώντας την αρχική μου απόφαση να μη δημοσιοποιώ προσωπικά οικογενειακά δεδομένα παρά μόνο στη δικαστική αρχή εφόσον κρίνεται απαραίτητο.

Το μεγάλο κάδρο αφορά τα παιδιά μας και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για το μέλλον τους, διαφυλάσσοντας με κάθε δυνατό τρόπο την οικογένειά μας από τα φώτα της δημοσιότητας»

Σίσσυ Χρηστίδου

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη στον Γιώργο Λιάγκα προκάλεσαν την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη στον Γιώργο Λιάγκα προκάλεσαν την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου

Όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης για την επιμέλεια των παιδιών και τις 173.568 ευρώ!

Θυμίζουμε ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης στη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα, δήλωσε: «Δε θυμάμαι πόσα δικαστήρια έχουν γίνει. Είναι περίεργο πώς 6 μήνες μετά, μια απόφαση που βρίσκεται στα χέρια τα δικά μου, της Σίσσυς, των δικηγόρων μας και του δικαστή, πώς ξεφυτρώνουν δικαστικά ρεπορτάζ μονόπλευρα. Σημαίνει ότι κάποιος από αυτούς κάτι έχει διαρρεύσει. Η Σίσσυ ζήτησε 6 πράγματα και απορρίφθηκαν και τα 6. Εγώ ζήτησα 2 πράγματα και εγκρίθηκε το ένα. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα την συνεπιμέλεια. Φυσικά και θα κινηθώ ξανά νομικά. Εγώ παίρνω τα παιδιά κάθε Κυριακή πρωί και τα παραδίδω Τετάρτη. Δικαιούμαι να έχω λόγο στις αποφάσεις για τα παιδιά και όχι μόνο να πληρώνω. Δεν είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου, ούτε επισκέπτης. Το σχολείο το πληρώνω πλήρως μόνο εγώ από την πρώτη μέρα και πληρώνω και ένα ποσό διατροφής. Ποτέ δεν σταμάτησα να πληρώνω διατροφή.

Στη χειρότερη στιγμή μου, η διατροφή που έπαιρνε η μητέρα των παιδιών μου ήταν 1.500 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχω δώσει 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι. Με πληγώνει αφάνταστα να διαβάζω ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή. Δεν έχω πάρει αυτοκίνητο 80 χιλιάδων ευρώ, έχει πάρει η Σίσσυ Χρηστίδου αυτοκίνητο 80 χιλιάδων ευρώ μετρητά. Εγώ νοικιάζω ένα αυτοκίνητο leasing με 460 ευρώ το μήνα. Τα παιδιά μου είναι πολύ τυχερά, γιατί με τη μαμά τους κάνουν μια πολυτελή ζωή».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US