Σκάνδαλο στο Μπάκινγχαμ;

Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει σοβαρά παράπονα από τον γιο του William...

Αναστασία Τουρούτογλου

 

Όχιι αυτό δεν μπορούσαμε ποτέ να το φανταστούμε! Μα είναι ποτέ δυνατόν, να είσαι ο Κάρολος της Αγγλίας και ο γιος σου να μη σε αφήνει να δεις το παιδί του; Σας φαίνεται αδιανόητο; Κι εμάς, αλλά όσο περισσότερα διαβάζουμε σχετικά, τόσο πιο πολύ σιγουρευόμαστε ότι είναι τελικά αλήθεια.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν ο πρίγκιπας George γεννήθηκε 2 περίπου χρόνια πριν, ο Κάρολος δήλωνε ότι αυτό που του συμβαίνει είναι κάτι μοναδικό και πως είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Αφού λοιπόν βγήκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και όλα τα γνωστά που προστάζει το Πρωτόκολλο, έκτοτε ο Κάρολος, μάλλον δεν έχει και πολύ στενή σχέση με το μονάκριβο εγγόνι του.

Σύμφωνα λοιπόν με μία νέα ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας, ο πρίγκιπας φέρεται να είναι πολύ δυσαρεστημένος με το γιο του William, μιας και βλέπει πολύ σπάνια τον μικρό George, εν αντιθέσει με τους άλλους του παππούδες, Michael και Carole Middleton. Μάλιστα, στα πηγαδάκια του παλατιού κυκλοφορεί εδώ και καιρό η φράση «Middletonisation», σε μία προσπάθεια να περιγραφεί η τεράστια επιρροή που έχουν οι Middletons στη ζωή του μικρού.

«Η Carole, θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στην ανατροφή του πρίγκιπα. Πότε κοιμάται, τι τρώει. Συμπεριφέρεται σαν να είναι η βασίλισσα Carole», λέει άτομο από το φιλικό περιβάλλον του Καρόλου. Από την άλλη, υπάρχει και η εξήγηση, που θέλει το William να προσπαθεί να κρατήσει τις αποστάσεις του από τη βασιλική οικογένεια, μιας και δε θέλει ο George να μεγαλώσει όπως εκείνος και ο αδερφός του Harry. Κάποιοι άλλοι βέβαια, θεωρούν ότι η Carole δε θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστή την Camilla, και γι' αυτό οι 2 οικογένειες έχουν αποξενωθεί.

Εμείς έχουμε να πούμε, ότι αφενός όλα αυτά δεν μας κάνουν καμία εντύπωση, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η Carole Middleton συμπεριφέρεται σαν να είναι και η ίδια... γαλαζοαίματη, και αφετέρου, ας περιμένουμε να δούμε τι έχει να πει και η Ελισάβετ, η οποία για την ώρα δεν έχει μιλήσει, και κάτι μας λέει ότι όταν το αποφασίσει θα... κλάψουνε μανούλες!

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares