Ο Αλέξης Κούγιας... απασφάλισε κατά του Λάκη Λαζόπουλου για τις εκλογές!

«Δε γνώριζα ότι θα εμφανιζόταν αυτό το υποκείμενο στην ίδια εκπομπή»

allyou.news

Είναι πολύ γνωστή εδώ και χρόνια η κόντρα τους, με τον Αλέξη Κούγια να αποτελεί για χρόνια αγαπημένο αντικείμενο σάτιρας του Λάκη Λαζόπουλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα, όπου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το αν είδε τον Λάκη Λαζόπουλο στην εκλογική βραδιά του ΑΝΤ1, μετά το «καρφί» που πέταξε on air!

Για τέσσερα περίπου λεπτά, ο Αλέξης Κούγιας ήταν κόλαφος κατά του Λαζόπουλου! «Αν το γνώριζα ότι θα εμφανιζόταν στην ίδια εκπομπή και τηλεοπτικά θα συνυπήρχαμε με αυτό το υποκείμενο… Γιατί είναι υποκείμενο για μένα, όχι γενικά. Οκτώ χρόνια αλλοίωσε την προσωπικότητά μου. Με παρουσίασε κοντό, να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά μου, να με παρουσιάζει ανήθικο, να με παρουσιάζει γελοίο. Τα παιδιά μου οκτώ χρόνια μεγάλωσαν με τον Λαζόπουλο!

O Αλέξης Κούγιας μίλησε για όλους και για όλα στον Γιώργο Λιάγκα

O Αλέξης Κούγιας μίλησε για όλους και για όλα στον Γιώργο Λιάγκα

Ο γιος μου μού έλεγε «πατέρα, αυτός ο γελοίος πάλι κάτι είπε για σένα». Να προσπαθεί να αλλοιώσει κάθε χαρακτηριστικό μου και στο τέλος να φτάνει στο αποκορύφωμα και να λέει αυτό που με στοχοποίησε πως όταν ανέλαβα την υπόθεση του Κορκονέα –του αστυνομικού στην υπόθεση Γρηγορόπουλου που καταδικάστηκε με ψήφους των ενόρκων- λέγοντας πως λάθος Αλέξη βρήκε η σφαίρα του Κορκονέα… Ότι η σφαίρα έπρεπε να βρει τον Αλέξη Κούγια;».

Στη συνέχεια τόνισε πως έχει τεράστια διαδρομή, έγινε πλούσιος αλλά δεν ξέχασε ποτέ την καταγωγή του. «Δεν είμαι ανήθικος άνθρωπος και θέλω να σας πω ότι ήταν δυσάρεστη έκπληξη για μένα και γι’ αυτό το είπα στον αέρα ότι θα φύγω στις 19.00. Το τι είναι ο κάθε άνθρωπος το δείχνει η διάρκεια. Όταν πέφτεις από ψηλά κάνεις μεγάλο κρότο. Αν θες να κυνηγάς πρωτιές πρέπει να είσαι ηθικός άνθρωπος, δίκαιος, τίμιος και να λες τα πράγματα με το όνομά σου. Κατέστρεψε ανθρώπους ο Λαζόπουλος. Πολιτικούς, επιχειρηματίες, συναδέλφους του ηθοποιούς. Τώρα έκανε μία στροφή. Τώρα προσπαθεί να καταστρέψει τους άλλους», δήλωσε κλείνοντας ο Αλέξης Κούγιας.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares