Skip to main content

CELEBS

Ρέι Στίβενσον: Πέθανε σε ηλικία 58 ετών

Η αιτία του θανάτου του παραμένει άγνωστη



Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ρέι Στίβενσον.

Ο πρωταγωνιστής του «Thor» και του «Βασιλιά Αρθούρου», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών, λίγες εβδομάδες πριν βγει στον αέρα το νέο spin-off του Star Wars στο Disney+.

Πέθανε Στα 58 Του Ο Ηθοποιός Ρέι Στίβενσον

Ο Ιρλανδός ηθοποιός πέθανε την Κυριακή στην Ιταλία και για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του.

Ποιος ήταν ο Ρέι Στίβενσον

Γεννημένος στη Βόρεια Ιρλανδία στις 25 Μαΐου 1964, ο Ρέι Στίβενσον ξεκίνησε την καριέρα του εμφανιζόμενος σε τηλεοπτικές σειρές τη δεκαετία του 1990 και στη συνέχεια άρχισε να παίρνει ρόλους σε ταινίες δράσης του Χόλιγουντ κατά τη δεκαετία του 2000.
Ο πρώτος του μεγάλος κινηματογραφικός ρόλος ήρθε στην επική ταινία «Βασιλιάς Αρθούρος» το 2004, όπου υποδύθηκε τον Ντάγκονετ, έναν από τους ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης. Στην ταινία, ο χαρακτήρας του θυσιάζεται στη μάχη για να βοηθήσει τον Αρθούρο και την αδελφότητα των πολεμιστών του.

Το 2008, είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της Marvel, «Punisher: War Zone», όπου υποδύθηκε τον ομώνυμο μισθοφόρο, γνωστό και ως Φράνκ Καστλ. Ο Ρέι Στίβενσον ήταν ο τρίτος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Punisher στην οθόνη.
Στη δεκαετία του 2010, εμφανίστηκε σε ταινίες δράσης όπως το «The Book of Eli», το «G.I. Joe: Retaliation» και σε franchise όπως το «Thor» της Marvel και η μεταφορά του «Divergent».

Τα αίτια του θανάτου του  Ρέι Στίβενσον παραμένουν άγνωστα

Πρόσφατα, εμφανίστηκε στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία του Tollywood «RRR» ως ο κακός κυβερνήτης Σκοτ Μπάξτον. Συμμετείχε επίσης στη σειρά «Ahsoka» της Disney+, που θα προβληθεί το καλοκαίρι. Στην ταινία υποδύεται έναν Τζεντάι ονόματι Μπάιλαν Σκολ, ο οποίος στρέφεται στη σκοτεινή πλευρά και είναι σύμμαχος του διαβολικού μεγάλου ναυάρχου Θρον.

Πέθανε Στα 58 Του Ο Ηθοποιός Ρέι Στίβενσον

Στην τηλεόραση, ο Ρέι Στίβενσον πρωταγωνίστησε στο ιστορικό δράμα του HBO «Rome». Η σειρά απέσπασε επτά βραβεία Emmy κατά τη διάρκεια των δύο σεζόν της.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.