Skip to main content

CELEBS

Ιωάννα Τούνη: Η εξομολόγηση για τον δύσκολο τοκετό - «Μόλις γέννησα λιποθύμησα»

«Άκουγα τους γιατρούς να φωνάζουν ότι σφήνωσε το μωρό», είπε η influencer



Έχουν περάσει 4,5 μήνες από την ημέρα που η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αντίκρισαν για πρώτη φορά το προσωπάκι του γιου τους.

Η influencer – επιχειρηματίας αν και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media όλους αυτούς τους μήνες δεν είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Να όμως που ήρθε η στιγμή και η γλυκιά μαμά ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της εκείνες τις στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη της.

https://www.instagram.com/p/CsOsZ8PIlgo/

«Αυτό που έζησα νιώθω ότι δεν ήταν φυσιολογικό. Δεν ξέρω τι κάνετε οι υπόλοιπες γυναίκες εκεί μέσα, εγώ σίγουρα δεν πέρασα καλά. Είχα και δύσκολη εγκυμοσύνη. Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση. Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση βράδυ, το μωράκι είχε πάρει κανονικά θέση, οπότε όλα ήταν φυσιολογικά. Μετά από 23 ώρες προσπάθειας που γεννούσα, αλλά δεν γεννούσα, προσπαθούσα, δεν πήγαινε καθόλου καλά όλο αυτό.

Μου έκαναν πολλές δόσεις επισκληρίδιου, γιατί υπήρχαν πάρα πολλοί πόνοι. Μετά από 23 ώρες που προσπάθησα πάρα πολύ, γιατί ήθελα να γεννηθεί φυσιολογικά το μωράκι, ανέβασα πολύ πυρετό, ο οποίος δεν έπεφτε με αντιπυρετικά κτλ. Σε κάποια φάση, μου λέει ο γιατρός ότι άρχισαν οι παλμοί του μωρού να είναι λίγο ανησυχητικοί και πρέπει να μπούμε για καισαρική, γιατί το μωρό δεν κατεβαίνει με τίποτα», είπε αρχικά.

https://www.instagram.com/p/CsMcLuRoGEn/

Αν και η ίδια επιθυμούσε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό αφού ο γιατρός της ήθελε να αποφύγει οποιαδήποτε επιπλοκή. «Αναγκαστικά, μπήκαμε για καισαρική. Εγώ έχω και θρομβοφιλία, πράγμα που σημαίνει ότι πήζει το αίμα μου και σε όλη την εγκυμοσύνη έκανα ενέσεις στην κοιλιά μου για να αραιώνει το αίμα, αλλά όταν γίνεται αυτό έχουμε θέμα. Με την καισαρική έχασα πολύ αίμα ήταν και ο Δημήτρης μέσα, κάποια στιγμή άκουγα τους γιατρούς να φωνάζουν "σφήνωσε το μωρό, 1, 2, 3 τραβήξτε", είχα φρικάρει, κρατούσα πάρα πολύ σφιχτά το χέρι του Δημήτρη, ο οποίος φρίκαρε. Σηκώθηκε πάνω και άρχισε να κάνει πέρα δώθε».

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Breakfast@star ακούσαμε την Ιωάννα Τούνη να λέει ότι η φράση "φήνωσε το μωρό, 1, 2, 3 τραβήξτε" την έχει στοιχειώσει. Όταν στο τέλος πήγαν όλα καλά εκείνη λιποθύμησε για λίγα λεπτά.

«Το "1, 2, 3 τραβήξτε" με έχει στοιχειώσει, αυτό σημαίνει ότι τραβάνε δεξιά και αριστερά τα όργανα για να τραβήξει κάποιος άλλος το μωρό. Το μωρό είχε κάπως σφηνώσει, κι ενώ είχαν φρικάρει οι γιατροί γιατί τους άκουγα ανοίγουν την πόρτα του χειρουργείου, που κανονικά δε γίνεται, και φωνάζουν "βοήθεια, ας έρθει κάποιος να βοηθήσει να τραβήξει". Μπαίνει ένας νοσοκόμος χωρίς γάντια, χωρίς σκουφάκι, τίποτα, για να βοηθήσει να τραβήξουν τα όργανα. Όλα καλά εν τέλει. Βγήκε το μωρό, εγώ λιποθύμησα μετά από λίγο», πρόσθεσε συγκινημένη.

https://www.instagram.com/p/CrJUqFyIS7M/

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός