Skip to main content

CELEBS

Χριστίνα Σούζη: Η κατάσταση της υγείας της μετά το σοκαριστικό τροχαίο

Πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο;



Σοκάρουν τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε η Χριστίνα Σούζη το απόγευμα της Τετάρτης, με το αυτοκίνητό της να αναποδογυρίζει στο οδόστρωμα.

Η γνωστή μετεωρολόγος κινούταν επί της Λεωφόρου Κηφισίας, όταν το αυτοκίνητο της ανατράπηκε και σύρθηκε με τον ουρανό για 20 με 30 μέτρα, πριν σταματήσει στο φανάρι της διασταύρωσης στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου.

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Σούζη λίγες ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα από το οποίο σώθηκε ως δια μαγείας.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Χριστίνας Σούζη και πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο;

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Χριστίνας Σούζη και πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο;

Σύμφωνα με πληροφορίες της Μαίρης Αργυριάδου και της εκπομπής Breakfast@Star, η Χριστίνα Σούζη παραμένει στο νοσοκομείο και οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών την θέλουν να μεταβαίνει στο σπίτι της την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κρίνουν την ακριβή ημέρα του εξιτηρίου.

Όσον αφορά στην επιστροφή στα επαγγελματικά της καθήκοντα, η μετεωρολόγος προβλέπεται να πει ξανά τα νέα του καιρού στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department