CELEBS
Η Κιμ Κατράλ φόρεσε το pride φόρεμα του Βασίλη Ζούλια
Η ανάρτηση του Έλληνα σχεδιαστή για τη «Samantha Jones»
Μετά τη μικρή της συμμετοχή στη σειρά And Just Like That..., στην οποία πέρυσι είχε ρίξει «άκυρο», η Κιμ Κατράλ επέστρεψε τηλεοπτικά με τη σειρά Glamorous που μόλις έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix.
Πρόφατα η Βρετανίδα ηθοποιός που έγινε διάσημη με τον ρόλο της «Samantha Jones» στο Sex and the City, ανάρτησε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας το pride dress του Vassilis Zoulias, στηρίζοντας έμπρακτα την LGBTQI+ κοινότητα και όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία ήταν αποθεωτικά.

Η Κατράλ τίμησε τον μήνα της υπερηφάνειας ποζάροντας χαμογελαστή με το φόρεμα στα χρώματα του ουράνιου τόξου.
Ο Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, έκανε repost την ανάρτηση της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι τόσο χαρούμενος που βλέπω την αγαπημένη Κιμ Κατράλ με το pride dress μας! Τόσο χαρούμενος, που θα μπορούσα να ουρλιάξω από χαρά. Ευχαριστώ την υπέρτατη στιλίστρια Patricia Field για ακόμα μία φορά!».
https://www.instagram.com/p/Cty-m31ImEN/
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Ζούλιας συνεργάζεται με την Patricia Field, την ελληνοαμερινίδα στιλίστρια που έγινε γνωστή μέσα από το Sex and the City. Θυμίζουμε το σακάκι Vertigo by Vassilis Zoulias το οποίο είχαμε δει να φοράει η πρωταγωνίστρια Lily Collins στη σειρά-φαινόμενο, Emily in Paris.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές













