CELEBS
Μιμή Ντενίση: Ποζάρει με μαγιό και δηλώνει «ξετρελαμένη» με την Κίμωλο
Δείτε τη φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram η σταρ
Στις Κυκλάδες βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μιμή Ντενίση, όπως ενημέρωσε με νέα της ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.
Η γνωστή ηθοποιός και παραγωγός επισκέφτηκε την Κίμωλο, όπου έμεινε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη από τις ομορφιές του νησιού.

Σε νέα της ανάρτηση το απόγευμα της Κυριακής, τη βλέπουμε να ποζάρει με ολόσωμο, στιλάτο μαγιό: «Κυκλάδες! Κίμωλος!! Ένα μικρό νησάκι με χίλιες παραλίες!! Με ξετρέλανε», έγραψε χαρακτηριστικά.
https://www.instagram.com/p/CuevrwfoXOD/
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Dot, η ηθοποιός είπε για το φλερτ που δέχεται. «Πιστεύω ότι οι άντρες με φοβούνται λόγω της δυναμικότητάς μου. Μου λείπει ένας σύντροφος αυτή την περίοδο».
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου;













