Ιρίνα Σάικ: Full in love με τον Τομ Μπρέιντι

Είναι συνεχώς στο πλευρό του Τομ Μπρέιντι

allyou.news

Η Ιρίνα Σάικ και ο Τομ Μπρέιντι είναι το νέο ζευγάρι της διεθνούς showbiz. Το πασίγνωστο μοντέλο και ο διάσημος ποδοσφαιριστής του αμερικάνικου ποδοσφαίρου έχουν έρθει αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί πριν λίγους μήνες στον ίδιο γάμο στη Σαρδηνία, με τα δημοσιεύματα να μιλάνε για έντονο φλερτ ανάμεσά τους.

Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της στην Page Six, «ο Τομ Μπρέιντι είναι ο άνδρας των ονείρων της, λατρεύει να βγαίνει μαζί του, κάπως έτσι ονειρευόταν να είναι».

Ενώ η νέα σεζόν στο NFL ξεκινά, το άγχος του παίκτη βρίσκεται στο αποκορύφωμά του, με την Ιρίνα Σάικ να είναι συνεχώς στο πλευρό του και να τον στηρίζει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, το μοντέλο προσπαθεί να τον ανεβάσει ψυχολογικά, καθώς ο Τομ Μπρέιντι έχει συμβιβαστεί πλέον με την ιδέα ότι δεν θα επιστρέψει ξανά στα γήπεδα κι αγχώνεται για το τι θα κάνει από εδώ και στο εξής.

Πηγή από το περιβάλλον του ανέφερε πως: «ο Τομ αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του για να οικοδομήσει τη σχέση τους σωστά και να την κάνει κάτι ξεχωριστό».

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Ιρίνα βοηθάει πολύ τον Τομ με το άγχος του, καθώς αυτή την εποχή τέτοιες ημέρες, θα ετοιμαζόταν να μπει στο γήπεδο. Η νέα του σχέση πηγαίνει καλά για πολλούς λόγους, αλλά ένας βασικός λόγος είναι ότι του παίρνει το μυαλό από το γήπεδο».

«Του λείπει το NFL, του λείπει να παίζει, αλλά δεν γυρίζει πίσω και χάρη στην Ιρίνα, η προσοχή του μπορεί να στραφεί σε αυτή και να αξιοποιήσει τον χρόνο του επενδύοντας στη σχέση τους. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και του αρέσει το πώς ήρθε στη ζωή του την καλύτερη στιγμή. Λατρεύει κάθε λεπτό μαζί της και περιμένει τα επόμενα βήματα», εξήγησε η ίδια πηγή.

Ιρίνα Σάικ: Full in love με τον Τομ Μπρέιντι


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares