Skip to main content

CELEBS

Αλέξανδρος Σταύρου: «Η πείρα δεν κατακτιέται δίχως φθορά»

Μίλησε για την παρουσία του στην τηλεόραση


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Αλέξανδρος Σταύρου μιλώντας για την παρουσία του σε καθημερινά σίριαλ τα τελευταία χρόνια επισήμανε ότι από την έκθεση στο γυαλί υπάρχει φθορά, επισημαίνοντας πάντως ότι μέσω αυτής κατακτιέται η πείρα.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του ηθοποιού στο outnow:

Μιλώντας για τη τηλεόραση και το καθημερινό σου ραντεβού με τους τηλεθεατές, φέτος, με τη «Δικαίωση». Δεν εμπεριέχει φθορά η πορεία πολλών χρόνων παρουσίας σου, σε αρκετά καθημερινά σίριαλ; Δεν φοβάσαι την καθημερινή έκθεση από ένα σημείο και μετά;

«Πάντα υπάρχει φθορά, αλλά πάντα αυξάνεται και η εμπειρία. Δεν μπορείς να έχεις το ένα δίχως το άλλο. Η πείρα δεν κατακτιέται δίχως φθορά».

Ποιο στοιχείο της «Δικαίωσης» έκανε αυτή τη πείρα πιο δυνατή;

«Δεν είναι ένα στοιχείο. Έχεις να αντιμετωπίσεις ένα ρόλο, όπου πρέπει να κινηθείς σε πολλά επίπεδα. Οπότε, προσπαθείς να βελτιωθείς σε όλα τα επίπεδα. Στα εκφραστικά σου μέσα, το τρόπο αντιμετώπισης του κειμένου, το "διάλογο" που έχεις με τη κάμερα, το τρόπο που μπορείς να συνεργαστείς με τους συντελεστές. Είναι χίλια δυο πράγματα».

Από όταν πρωτοξεκίνησες αριστούχος του Εθνικού Θεάτρου, έως σήμερα, άλλαξε ο τρόπος οπτικής σου στην υποκριτική;

«Τελειώνοντας τη σχολή του Εθνικού, με ενδιέφερε να "ακούω" τον συμπαίκτη μου. Μετά από κάποια χρόνια, έκανα focus στο να μιλάω στον συμπαίκτη μου. Συνυπάρχουν αυτά τα δύο. Το θέμα είναι πού θα εστιάσεις. Είναι όπως στη φωτογραφική μηχανή, σε ποιο πρόσωπο θα κάνεις focus....».

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.