Skip to main content

CELEBS

Katy Perry - John Mayer: Πάλι χώρισαν!

Μήπως έχουν καταντήσει λίγο γραφικοί; Μήπως;



 

Θυμόμαστε τα εφηβικά μας χρόνια και γελάμε. Πόσες και πόσες φορές τα είχαμε... φτιάξει και χωρίσει με το τότε αγόρι μας; Τη Δευτέρα μαζί, την Πέμπτη χώρια και ξανά από την αρχή. 

Δύο σταρ του Holly έχουν κολλήσει στα εφηβικά τους χρόνια και φέρονται λιγάκι θα λέγαμε ανώριμα. Πραγματικά δεν ξέρουμε ούτε εμείς να σας πούμε πόσες φορές έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί. Ο λόγος για την Katy Perry και τον John Mayer οι οποίοι για πολλοστή φορά είπαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Η νέα επανασύνδεση κράτησε μόλις 2 μήνες! Μα καλά, ποιοι ήταν –πάλι- οι λόγοι που τους οδήγησαν στο χωρισμό; Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το πρόγραμμα της Kate είναι πάρα πολύ φορτωμένο και δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο να αφιερώσει στη σχέση της. Ο John από την άλλη δεν το άντεχε αυτό και οι τσακωμοί τους ήταν πολύ συχνοί. Επιπροσθέτως, όταν η sexy star λείπει σε περιοδεία ο Mayer της κάνει διαρκώς σκηνές ζηλοτυπίας. Πόσα να αντέξει το κορίτσι, είπε να μείνει ελεύθερη να κάνει τη ζωή της...

Νέα δημοσιεύματα την θέλουν να φλερτάρει έντονα με τον 26χρονο ροκά Winston Marshall. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Schwuz nightclub, στο Βερολίνο και δε σταμάτησαν να μιλάνε όλο το βράδυ. Οι δύο νεαροί stars ήρθαν πολύ κοντά και αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός