Skip to main content

CELEBS

Μαρινέλλα: «Πήγαν να μου πουν τότε ότι είμαι λεσβία»

«Η Μαρινέλλα είναι η πιο unisex τραγουδίστρια» γράφει ο Ξανθούλης



Το ένθετο «Κ» της Καθημερινής της Κυριακής και ο δημοσιογράφος Βύρωνας Κριτζάς συνάντησαν τη Μαρινέλλα στο σπίτι του Γιάννη Ξανθούλη, με αφορμή το νέο βιβλίο που έγραψε για την καταξιωμένη ερμηνεύτρια και φίλη του.

Η Μαρινέλλα άνοιξε τα χαρτιά της, και αναφέρθηκε, στην αρχή της καριέρας της, αλλά και τη γνωριμία της με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

«Δεν ήταν πολύ ομιλητικός ο Στέλιος τότε. Μας γνώρισε ο Στελλάκης Ζαφειρίου. Λέω: “φεύγω, σας χαιρετώ, γιατί το πρωί έχω ψάρεμα με τον πατέρα μου”. Με το που ακούει ψάρεμα ο Καζαντζίδης, λες και κάτι τον τσίμπησε.

“Ψαρεύεις; Έχετε βάρκα και πάτε οι δυο σας με τον μπαμπά σου; Μπορώ να έρθω κι εγώ;” “Μπορείς”, του λέω. Πήγα σπίτι κατά τις 4, ρώτησα τον πατέρα μου αν μπορεί να έρθει μαζί μας ένας τραγουδιστής που γνώρισα και γύρω στις 6 φύγαμε.

Δεν βγήκαμε κανονικό ραντεβού. Μπήκαμε στη βάρκα και βγήκαμε στον Θερμαϊκό. Το καλύτερο δόλωμα ήταν το μαμούνι, όπως το λέγαμε. “Να έχεις υπομονή και παρακαλώ μη ρίξετε στάχτη μέσα στη βάρκα”, έλεγε ο πατέρας μου. Τρέλα με την καθαριότητα!

Είχαμε αφήσει τα παπούτσια κάτω από την κουπαστή. Περπατούσαμε ξυπόλυτοι σε έναν ωραίο μουσαμά και μετά, πριν βγούμε έξω, καθαρίσαμε τη βάρκα από τα λέπια. Αυτά ήταν τα ραντεβού μας», εξομολογήθηκε η σπουδαία κυρία του ελληνικού πενταγράμμου.

μαρινελλα

Γράφει κάτι εύστοχο ο κύριος Ξανθούλης: «Η Μαρινέλλα είναι η πιο unisex τραγουδίστρια». Νομίζω υπήρξατε η πρώτη σταρ στην Ελλάδα με κοντό μαλλί, παντελόνι και πουκάμισο…

«Ναι, τα παντελόνια τα έβαλα, γιατί μου πετούσαν πιάτα και μου μάτωναν τα πόδια. Κάτι πήγαν να μου πουν τότε, ότι είμαι λεσβία», απαντά η Μαρινέλλα αμέσως μετά.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network