CELEBS
Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη: Ο λόγος που δεν απέκτησαν παιδί
Το δημοφιλές και ευτυχισμένο ζευγάρι ηθοποιών είναι 35 χρόνια μαζί
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη, μετά από 35 χρόνια κοινής ζωής, μίλησαν για τη σχέση τους, την αγάπη τους για το θέατρο, ενώ αναφέρθηκαν πρώτη φορά στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν παιδί.
Το δημοφιλές και ευτυχισμένο ζευγάρι ηθοποιών βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Αρχικά, μίλησαν για τη γνωριμία τους. «Ήταν ο Βλαδίμηρος στη Θεσσαλονίκη, εγώ στο Εθνικό θέατρο και εκείνος στο Κρατικό θέατρο. Ανέβηκα να παίξω με τον “Γλάρο” στο Κρατικό Θέατρο και γνωριστήκαμε. Ήταν μαγικό αυτό που συνέβη, έρωτας με την πρώτη ματιά και από τις δύο πλευρές. Αφού το έχουμε ξαναπεί, δε γνωριζόμασταν σχεδόν καθόλου και κατεβήκαμε χεράκι – χεράκι τρεις ορόφους. Είναι αυτό που λες… με την πρώτη ματιά. Είναι θείο δώρο ο έρωτας», περιέγραψε χαρακτηριστικά η Έφη Μουρίκη.

«Μετά εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου. Είχε φύγει στην Αθήνα, εγώ βρήκα το τηλέφωνο της και επικοινώνησα μαζί της. “Θα έρθεις στη Θεσσαλονίκη ξανά;” της είπα και εκείνη με ρώτησε για ποιο λόγο. Από τότε είμαστε όμως συνέχεια μαζί, 35 χρόνια» πρόσθεσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο βραδινό talk show του Νίκου Χατζηνικολάου.

Για το γεγονός ότι δεν απέκτησαν παιδιά, η Έφη Μουρίκη εξομολογήθηκε: «Βεβαίως κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί. Πέρασαν κάποια χρόνια και δεν έγινε. Από εκεί και πέρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω, γιατί η ζωή προχωράει και υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα στη ζωή μας οπότε τα ακολουθήσαμε».

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης σημείωσε πως «κάθε έξι μήνες γεννάμε ένα καινούργιο παιδί», αναφερόμενος στις θεατρικές τους παραστάσεις.
Είναι καλό που είμαστε μαζί και στη σκηνή και στο σπίτι, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον
«Όταν καταλαβαίνεις ότι ο άλλος θέλει το καλό σου και σε αγαπάει, η κριτική είναι δημιουργική. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας…Δεν είναι όλη μας η ζωή γύρω από το θέατρο. Έχουμε κι άλλη ζωή κι αυτό είναι που μας ανανεώνει…. Όσο περνάνε τα χρόνια, οι καβγάδες έχουν λιγοστέψει», σημείωσε η Έφη Μουρίκη.
«Κυρίως φροντίζουμε να μη γερνάμε μέσα μας. Έξω μας μπορούμε να γερνάμε, αλλά το μέσα μας, μας απασχολεί πάρα πολύ… Σε αυτό μας βοηθά και η δουλειά μας πολύ» πρόσθεσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Τι είναι fraysexuality και πώς επηρεάζει τη σεξουαλικότητά σου -
Natalie Portman: «Φοβάμαι τα πάντα. Αλλά ίσως τότε, φαίνεται σαν να μην φοβάσαι τίποτα» -
30 ημέρες φροντίδας στη βάση του σώματος: Πώς η ενδυνάμωση στα πόδια άλλαξε την κίνησή μου -
Δοκίμασα το tantouring: το κόλπο contouring με self-tan για φυσικά σμιλεμένο πρόσωπο












