Skip to main content

CELEBS

Αυτά είναι τα μυστικά της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τέλειο σώμα

Μίλησε για τη διατροφή και τη γυμναστική που κάνει


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Πιο λαμπερή από ποτέ είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία εννέα μήνες μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της, έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό ΟΚ, αποκαλύπτοντας τη διατροφή που ακολουθεί, καθώς και τη γυμναστική που κάνει.

Αποσπάσματα της συνέντευξή της:

«Νιώθω ότι είμαι σε καλό δρόμο. Τώρα είμαι 59 κιλά και το ιδανικό μου είναι τα 57. Από την πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι τη δεύτερη, επειδή έμεινα γρήγορα έγκυθ5. δεν κατάφερα να χάσω τα κιλά. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά. Νιώθω ξανά γοητευτική και ελκυστική, κάτι που δεν αισθανόμουν τον τελευταίο καιρό. Απέφευγα να φορέσω κάτι πολύ κολλητό ή κοντό. Τώρα που το σώμα μου επανέρχεται, νιώθω καλά» τόνισε στο ΟΚ.

-Πόσα κιλά πήρες στη δεύτερη εγκυμοσύνη;

«Δεν ήταν πολλά, απλά για δύο χρόνια είχα βγει εκτός των κιλών μου. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 18 κιλά και στη δεύτερη οκτώ. Για δύο χρόνια δεν έκανα γυμναστική και ακολουθούσα διαφορετική διατροφή, χωρίς να προσέχω τί τρώω, με αποτέλεσμα να πάρω κιλά. Δεν αγχώθηκα. Ουσιαστικά άρχισα να προσέχω από τα Χριστούγεννα. Ξεκίνησα να πηγαίνω δύο φορεί την εβδομάδα γυμναστήριο και να προσέχω τη διατροφή μου.»

-Τι περιλαμβάνει η διατροφή σου;

«Δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο, δεν ζυγίζω τις τροφές μου, ούτε πήγα σε διατροφολόγο. Απλά πλέον δεν κάνω όλα αυτά τα λάθη που ξέρουμε και όλοι κάνουμε, όπως το να τρώω μια φορά την ημέρα ή να υποκύπτουμε σε γλυκά και τηγανητά. Από τα Χριστούγεννα είπα: «Ωραία, αυτό τα δύο χρόνια πέρασαν. Πάμε τώρα». Άρχισα να περιορίζω τις ποσότητες να αποφεύγω τα τηγανητά και τα γλυκά, και να είμαι πιο εγκρατής. Πατάτες τηγανιτές θα φάω όταν βγω έξω, και όχι τις καθημερινές στο σπίτι. Γλυκά θα φάω μία ή δύο φορεί την εβδομάδα.»

-Τι γυμναστική κάνεις;

«Ξεκίνησα aerial dance, γυμναστική πού ισορροπείς στα σχοινιά- αλλά με ενόχλησε κάπως η μέση μου και έκανα μόνο ενάμιση μήνα. Τώρα κάνω crossfit. Κρατάει 40 λεπτά και τα δίνεις όλα! Είναι κυκλική και αποτελεσματική προπόνηση. Κάθε φορά διαφοροποιείται το πρόγραμμα»

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε