Skip to main content

CELEBS

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Ευχαρίστησε στα ελληνικά τη σύζυγό του

Όσα είπε ο Χολιγουντιανός σταρ από τη σκηνή των βραβείων BAFTA



Το βραβείο του Β’ Ανδρικού Ρόλου κέρδισε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για την ερμηνεία του στην ταινία Oppenheimer στα BAFTA, το βράδυ της Κυριακής κι αφιέρωσε το βραβείο στη σύζυγό του, Σούζαν.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με τη σύζυγό του Σούζαν στο κόκκινο χαλί των BAFTA

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με τη σύζυγό του Σούζαν στο κόκκινο χαλί των BAFTA /Φωτογραφία AP Images/Vianney Le Caer

Ο 58χρονος ηθοποιός αναγνωρίστηκε για την ερμηνεία του στον ρόλο του προέδρου της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας Λιούις Στρος στο δράμα που σκηνοθέτησε ο Κρίστοφερ Νόλαν.

Στην ευχαριστήρια ομιλία του, έκανε εν συντομία μια ανασκόπηση της καριέρας του από τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, μέχρι τις ταινίες της Marvel και στον πιο πρόσφατο ρόλο του. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να κάνει ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα του και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα, χαρακτηρίζοντάς την το «άλφα και το ωμέγα του».

Δείτε βίντεο από το Tik Tok του BBC

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είπε: «Όταν ήμουν 15 ετών, ήθελα να γίνω ο Πίτερ Ο’ Τουλ. Όταν ήμουν 25 ετών, δούλευα για τον Ρίτσαρντ Ατενμπόρο και τον Άντονι Χόπκνις. Όταν ήμουν 35 ετών, κατάλαβα τελικά γιατί ο Ντίκι πίστευε ότι ο Τόνι θα ήταν καλύτερο πρότυπο για μένα από τον Πίτερ. Όταν ήμουν 42 ετών, έκανα δύο ταινίες για τον Γκάι Ρίτσι και έμαθα πώς να κάνω μεγάλες ταινίες του Χόλιγουντ».

«Στη συνέχεια, έπαιξα έναν τύπο με το όνομα Τόνι στο MCU για περίπου 12 χρόνια», είπε, προτού αστειευτεί ότι «πρόσφατα, αυτός ο μάγκας ο Κρις Νόλαν μου πρότεινε να επιχειρήσω μια διακριτική προσέγγιση ως μια τελευταία προσπάθεια για να αναστήσω ίσως τη φθίνουσα αξιοπιστία μου. Οπότε το μοιράζομαι αυτό με τους συναδέλφους υποψηφίους μου», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ο Ντάουνι Τζούνιορ τίμησε επίσης τους συμπρωταγωνιστές του και τους αγαπημένους του συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, Σούζαν, λέγοντας: «Το χρωστάω αυτό στον Κρις, την Έμμα, τον Κίλιαν, το καστ και το συνεργείο, τη Universal, την WME και ειλικρινά μόνο στη βρετανική επιρροή. Και το τοποθετώ αυτό στα πόδια του άλφα και του ωμέγα μου: της Σούζαν Ντάουνι. Ευχαριστώ!».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτες στην Αντίπαρο με εντυπωσιακό black and white σύνολο

Η παρουσιάστρια περνάει τις διακοπές της στις Κυκλάδες

CELEBS

Βασιλική Τρουφάκου: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο της

Ξεκίνησε τις πρώτες της διακοπές με τον γιο της στο χωριό

CELEBS

Κατερίνα Δαλάκα: Έξαλλη με δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Οικονομόπουλο

«Αν σας αρέσουν τόσο πολύ τα παραμύθια, ανοίξτε κανένα βιβλιοπωλείο»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral