Skip to main content

CELEBS

Olivia Munn: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

Η συγκλονιστική ανάρτηση και οι φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο



Η Olivia Munn ανακοίνωσε στους θαυμαστές της στο Instagram πως πριν από έναν χρόνο διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Στη συγκλονιστική της ανάρτηση, η διάσημη ηθοποιός περιέγραφε την αγωνία και τον γολγοθά που πέρασε έχοντας υποβληθεί μέσα σε 10 μήνες σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις και εξηγούσε τη σημασία της πρόληψης.

Η Olivia Munn, που την Κυριακή 10/3 έδωσε το «παρών» στα βραβεία Όσκαρ, συνόδευσε το συγκινητικό post της με μια σειρά από φωτογραφίες που την απεικόνιζαν στο κρεβάτι του πόνου.

H Olivia Munn στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2024 /Φωτογραφία AP Images

H Olivia Munn στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2024 /Φωτογραφία AP Images

Σε μια από αυτές μάλιστα φαίνεται η φωτογραφία του γιου της, Malcolm, η οποία της κρατούσε συντροφιά στο νοσοκομείο και της έδινε δύναμη να νικήσει τη μάχη με την ασθένεια.

Η ανάρτηση της Olivia Munn

«Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Ελπίζω ότι με το να το μοιραστώ αυτό, θα βοηθήσω άλλους να βρουν παρηγοριά, έμπνευση και υποστήριξη στο δικό τους ταξίδι.

Τον Φεβρουάριο του 2023, σε μια προσπάθεια να είμαι προληπτική όσον αφορά στην υγεία μου, έκανα ένα γενετικό τεστ που ελέγχει 90 διαφορετικά γονίδια καρκίνου. Η εξέταση ήταν αρνητική για όλα, συμπεριλαμβανομένου του BRCA (το πιο γνωστό γονίδιο για τον καρκίνο του μαστού). Η αδελφή μου, η Σάρα, είχε μόλις εξεταστεί επίσης αρνητικά. Τηλεφωνήσαμε η μία στην άλλη και πανηγυρίσαμε από το τηλέφωνο. Τον ίδιο χειμώνα είχα επίσης μια φυσιολογική μαστογραφία. Δύο μήνες αργότερα διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού.

Τους τελευταίους δέκα μήνες έκανα τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, πέρασα τόσες πολλές ημέρες στο κρεβάτι που δεν μπορώ καν να τις μετρήσω και έμαθα περισσότερα για τον καρκίνο, τη θεραπεία του καρκίνου και τις ορμόνες από όσα θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Παραδόξως, έχω κλάψει μόνο δύο φορές. Υποθέτω ότι δεν ένιωσα ότι υπήρχε χρόνος να κλάψω. Η συγκέντρωσή μου περιορίστηκε και έβαλα στο τραπέζι κάθε συναίσθημα που ένιωθα ότι θα παρεμπόδιζε την ικανότητά μου να παραμείνω με καθαρό μυαλό.

Είχα την τάση να αφήνω τους ανθρώπους να με βλέπουν όταν έχω ενέργεια, όταν μπορώ να ντυθώ και να βγω από το σπίτι, όταν μπορώ να πάω το αγοράκι μου στο πάρκο. Κράτησα τη διάγνωση, την ανησυχία, την ανάρρωση, τα φάρμακα για τον πόνο και τις χάρτινες ρόμπες κρυφές. Έπρεπε να πάρω μια ανάσα και να ξεπεράσω κάποια από τα πιο δύσκολα σημεία πριν τα μοιραστώ

Είμαι τόσο ευγνώμων στους φίλους και την οικογένειά μου που με αγαπούν μέσα από αυτό. Είμαι τόσο ευγνώμων στον John για τις νύχτες που πέρασε ερευνώντας τι σήμαινε κάθε επέμβαση και φαρμακευτική αγωγή και τι παρενέργειες και ανάρρωση θα μπορούσα να περιμένω. Που ήταν εκεί πριν μπω σε κάθε εγχείρηση και που ήταν εκεί όταν ξυπνούσα, τοποθετώντας πάντα κορνιζαρισμένες φωτογραφίες του μικρού μας αγοριού Malcolm, ώστε να είναι το πρώτο πράγμα που θα έβλεπα όταν άνοιγα τα μάτια μου. Ευχαριστώ τις φίλες που είχαν καρκίνο του μαστού και τις φίλες που με έφεραν σε επαφή με φίλες που είχαν καρκίνο του μαστού για την καθοδήγησή μου σε μερικές από τις πιο αβέβαιες και συγκλονιστικές στιγμές μου.

Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στις νοσοκόμες, στους συντονιστές ασθενών και στο προσωπικό του Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες και του Saint John’s στη Σάντα Μόνικα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον ογκολόγο μου Dr. Armando Giuliano, τον χειρουργό επανορθωτικής χειρουργικής Dr. Jay Orringer, την ογκολόγο μου Dr. Monica Mita και ιδιαίτερα τον φύλακα άγγελό μου, την Dr. Thaïs Aliabadi. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ… Olivia Munn».


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της