Skip to main content

CELEBS

Έβελυν Καζαντζόγλου: To MAD, η ηλικία και οι σπουδές της

Όσα δεν ξέρουμε για το όμορφο μοντέλο



Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι μοντέλο με μια μεγάλη πορεία στον χώρο, ενώ έχει εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση στο παρελθόν.

Γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1985 στη Σκωτία και είναι 39 ετών. Από 16 της κιόλας χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ για τις σπουδές της πήγε στο Λονδίνο, όπου και τελείωσε Styling & Image Making.

Στην Ελλάδα το 2005 πήρε μέρος στον διαγωνισμό του περιοδικού Playmate, χωρίς όμως να κατακτήσει την πρώτη θέρση. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα και σπουδαία ονόματα του κόσμου της μόδας, όπως τον Jean Paul Gaultier, την Agent Provocateur, αλλά και την Diesel.

Στην πορεία μπήκε στη ζωή της και η τηλεόραση. Το μουσικό κανάλι Mad της έδωσε δική της εκπομπή το 2008, ενώ ένα χρόνο μετά, η Έβελυν Καζαντζόγλου έκανε και ραδιόφωνο στον ομώνυμο σταθμό.

 

Συνεργάστηκε επίσης και με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου, καθώς ήταν στην τηλεοπτική παρέα τους στο Φώτης και Μαρία Live στο Star.

Αργότερα η Έβελυν Καζαντζόγλου μετακόμισε στην Κύπρο και εκπομπή στο Mad Κύπρου, αλλά ταυτόχρονα είχεκαι τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή για στον σταθμό Deejay 93. Αργότερα, παρουσίασε τα MTN MadWalk Κύπρου, αλλά περπάτησε και την πασαρέλα του σόου, άκρως εκθαμβωτική, με δημιουργία των Ελλήνων σχεδιαστώ MI-RO.

Σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Omikron, η Έβελυν Καζαντζόγλου μίλησε για το σκληρό bullying που βίωσε στα μαθητικά της χρόνια.

«Δεν ήμουν ένα όμορφο παιδάκι. Αυτό έκανε τα άλλα παιδιά να είναι σκληρά.... Δεν είχα φίλους στο σχολείο γι’ αυτό μου ήταν πιο εύκολο να στραφώ σε ένα άθλημα όπως η ιππασία που έκανα χρόνια. Άργησα να κάνω φίλους. Στα 15 περίπου, όταν ψήλωσα και απέκτησα σώμα γυναίκας απέκτησα και φίλους. Μέχρι τότε ήμουν το πιο κοντό παιδί του σχολείου, το πιο αδύνατο.... Θυμάμαι να μου βάζουν τσίχλες στα μαλλιά, να μου γράφουν με blanco στις μπλούζες μου, να με κοροϊδεύουν», είπε η ίδια.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα