Skip to main content

CELEBS

Έλενα Κουντουρά: «Στην πολιτική με αμφισβήτησαν από την αρχή»

Ο γνωστός τραγουδιστής που την έβαλε στον χώρο του μόντελινγκ



Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε η Έλενα Κουντουρά. Η πρώην υπουργός Τουρισμου κι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην μοντέλο άνοιξε τα χαρτιά της στη Μαίρη Αργυριάδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θητεία της στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τον σεξισμό που δέχθηκε στην πολιτική, ενώ δεν άφησε ασχολίαστες και τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τη Νόνη Δούνια.

«Είμαι στην ελληνική Βουλή από το 2004 και από το 2019 στην Ευρωβουλή. Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί όταν πήγα στην Ευρωβουλή, είχα ήδη μία πολύ μεγάλη αναγνώριση ως πολύ πετυχημένη Υπουργός Πολιτισμού. Είμαι πάρα πολύ του καθήκοντος, μέσα από τον αθλητισμό πήρα όλα τα εφόδια για την υπόλοιπη ζωή μου», δήλωσε αρχικά.

«Η καριέρα στο μόντελινγκ προέκυψε εντελώς τυχαία. Με είχε πάει ο Γιάννης Σαββιδάκης (σ.σ. ο γνωστός τραγουδιστής) να κάνω δοκιμαστικό για κάποια διαφημιστικά στην τηλεόραση κι από εκεί ξεκίνησαν όλα», αποκάλυψε η γνωστή πολιτικός.

«Για να είσαι κορυφαία για 12 ολόκληρα χρόνια στον χώρο της παγκόσμιας μόδας, πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Μετά πέρασα στα περιοδικά κι από εκεί οδηγήθηκα στην πολιτική. Δέχθηκα αμφισβήτηση από την αρχή, επειδή προερχόμουν από τον χώρο της μόδας. Όταν έγινα υπουργός με επιτυχίες, τότε με αποδέχθηκαν και με αναγνώρισαν», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Σε ερώτηση για τα πρόσφατα αιχμηρά σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Νόνη Δούνια σχετικά με την επικείμενη υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές, η Έλενα Κουντουρά απάντησε: «Όταν ένας άνθρωπος έχει μία θετική ενέργεια και μία καλή εμφάνιση, το κρίνουμε, ενώ ταυτόχρονα αυτό θεωρείται αυτονόητο. Είναι κρίμα. Δεν θα έπρεπε οι άνθρωποι να κρίνονται από την εξωτερική τους εμφάνιση. Θα πρέπει να τους δίνουμε η δυνατότητα να βλέπουμε και το περιεχόμενο».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική