Skip to main content

CELEBS

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Δεν αγαπάω τη δουλειά μου, δεν μου άρεσε ποτέ»

Η εξομολόγηση για το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον αδερφό της



Η Πίτσα Παπαδοπούλου περιέγραψε την οδύνη της οικογένειάς της, όταν συρμός του τραμ παρέσυρε και σκότωσε τον αδερφός της στην τρυφερή ηλικία των 7 ετών.

Pixel

«Η μαμά μου δούλευε και μας προσέχει η μεγαλύτερη αδελφή μου εμένα και τα δύο αγόρια. Μία μέρα είχαμε πάει μία βόλτα και καθόμασταν σε μία στάση τραμ. Ο αδελφός μου ο Νίκος μαζί με έναν φίλο του ανέβηκαν πίσω από το τραμ όσο ήταν σταματημένο και κρεμόντουσαν ενώ εκείνο κινούταν. Επειδή ήταν μικρό και δεν ήξερε μπήκε στον χώρο που ήταν ανάμεσα από τα δύο βαγόνια. Ο ελεγκτής του έλεγε να κατέβει αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε. Κάποια στιγμή άφησε τα χέρια του και τον πάτησε το τραμ. Εγώ τότε ήμουν πολύ μικρή».

«Η μαμά μου το έμαθε πολύ άσχημα. Γυρνώντας από τη δουλειά μια γειτόνισσα φώναξε στη μαμά μου και της είπε “Κυρία Ιουλία το παιδί σας σκοτώθηκε, το πάτησε το τραμ”. Δεν το ξεπέρασε κανείς μας και ιδιαίτερα η μαμά μου. Όταν είσαι μικρός τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα, είναι άλλος πόνος για εκείνη και άλλος για εμάς τα παιδιά», εξομολογήθηκε η Πίτσα Παπαδοπούλου στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 28/3.

Pixel

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια αναφερόμενη στις μεγάλες συνεργασίες της και στις σημαντικές προσωπικότητες που την έχουν ακούσει, εκμυστηρεύτηκε πως αν και αγαπάει το τραγούδι, η δουλειά της δεν της άρεσε ποτέ.

«Βγήκα με τον Ζαμπέτα. Το μεσημέρι με άκουσε και το βράδυ τραγουδούσα στο μαγαζί με τη Μοσχολιού και τον Ζαμπέτα, την ώρα που από κάτω ήταν ο Ξαρχάκος κι η Βουγιουκλάκη και κόσμος που τον έβλεπα μόνο στις ταινίες. Δεν μου άρεσε ποτέ η δουλειά μου εμένα, δεν μου άρεσε καθόλου. Μάλιστα, θυμάμαι πως έκλαιγα κι ήθελα να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη», παραδέχτηκε η τραγουδίστρια στην εκπομπή της ΕΡΤ.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σουηδία

Τι έκανε πριν «σκίσει» στη σκηνή της Eurovision

CELEBS

Αλεξάνδρα Νίκα: Κουμπάρα με glam εμφάνιση στον γάμο Ξυλά - Πρωτονοτάριου

Στο πλευρό της ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Αργυρός

CELEBS

Eurovision 2024: Πόσο κόστισε η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό φέτος

Σύμφωνα με το έγγραφο που ανέβηκε στην Διαύγεια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.