Skip to main content

CELEBS

«Ήταν ανήθικο»: Η Κατερίνα Καινούργιου πρώτη φορά για το story Τσαγκρίδη - Μπάρκα

Η συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή



Για τα παιδικά της χρόνια, το αυστηρό περιβάλλον που μεγάλωσε και τα όνειρα που πραγματοποίησε, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στο Happy Day. Ακόμη, σχολίασε για πρώτη φορά όσα συνέβησαν και είδαν το φως της δημοσιότητας μεταξύ του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Δανάης Μπάρκα.

«Είχα μια πολύ δύσκολη εφηβεία και με θέματα ψυχολογικά. Ήμουν καταπιεσμένη αρκετά. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι πολύ αυστηρό, χωρίς να μετανιώνω για τον τρόπο που με μεγάλωσαν οι γονείς μου. Όμως δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα αυτό που κάνω σήμερα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Οι γονείς μου ήθελαν να γίνω δικηγόρος και έλεγα θα κάνω αυτό που θέλουν οι γονείς μου. Όταν μπήκα στο Πανεπιστήμιο στα ΜΜΕ, τότε σκέφτηκα ότι μου αρέσει η τηλεόραση και θέλω να ασχοληθώ σοβαρά με αυτό. Στο σημείο που έχω φτάσει τώρα και με τη δουλειά που έχω ρίξει αλλά και τους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει, δε φανταζόμουν ότι θα έφτανα», συνέχισε και αποκάλυψε πως ο πατέρας της διαφωνούσε στην απόφασή της να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.

Κατερίνα Καινούργιου: To αυτοκινητιστικό ατύχημα του μπαμπά της

«Οι γονείς μου είναι πρότυπο για μένα. Ο μπαμπάς μου είχε ένα αυτοκινητιστικό όταν ήμουν 6 ετών και ο αδελφός μου 4. Έσπασε η σπονδυλική του στήλη και είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, όμως ποτέ δε σταμάτησε να είναι από πάνω μας και να δουλεύει», εξομολογήθηκε.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραδέχτηκε επίσης πως βοηθάει οικονομικά τους γονείς της, εφόσον η ίδια είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση. «Με μεγάλωσαν με τα καλύτερα, δε μας έλειψε τίποτα. Όταν ξαφνικά ήρθε η κρίση, δεν μπορούσαν να μη βοηθήσω», εξήγησε.

Ο αυθορμητισμός μου μού έχει στοιχίσει και το έχω πληρώσει

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι θέλει να κάνει οικογένεια και πως οι επιλογές της μέχρι στιγμής δείχνουν ότι ήταν λάθος. «Πιστεύω στον Θεό και θέλω να δημιουργήσω την οικογένεια από έρωτα και αγάπη, πιστεύω ότι θα μου έρθει κάτι πολύ καλό», πρόσθεσε.

Κατερίνα Καινούργιου: Τι λέει για το φιλί Τσαγκρίδη - Μπάρκα

«Αρχικά να σου πω, πολύ συνειδητά δε μίλησα για αυτό, επειδή ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές. Δεν μπορούσα να είμαι στην εκπομπή και να αρχίσω να λέω για κάτι που συνέβη στον πρώην μου και μια φίλη μου και τηλεοπτική αντίπαλο. Επειδή με αυτόν τον άνθρωπο συνδέθηκα πάρα πολύ και τον αγάπησα και ακόμη τον αγαπώ σαν άνθρωπο, δεν αλλάζει αυτό, ήθελα να σεβαστώ τη στιγμή.

Με ενόχλησε πάρα πολύ. Κολλητές δεν ήμασταν, όταν όμως με μια κοπέλα και έναν άνθρωπο, που τον γνωρίζεις χρόνια, έχεις μοιραστεί στιγμές... Η Δανάη γνώρισε τον Φίλιππο από εμένα, όχι μόνο τον γνώρισε, αλλά γνώριζε και την περίοδο που είχα πονέσει για τον Φίλιππο, είχα κλάψει για τον Φίλιππο. Της έλεγα στείλε του μήνυμα κι εσύ, πού θα είναι. Όταν το έχει βιώσει ο άλλος όλο αυτό και ξέρει για τα συναισθήματα σου και μόνο που της έχει ανοιχτεί κάποιος... Η Δανάη δημόσια έχει πει ότι εγώ την Κατερίνα την αγαπάω, τη θεωρώ φίλη μου, ξαφνικά λες αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρώ όμορφο και κομψό. Αυτό το θεωρώ ανήθικο, αλλά δεν έχει να κάνει», περιέγραψε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Για μένα αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι δε μου έστειλε ένα μήνυμα μετά να μου πει ήταν ένα λάθος της, μια στιγμή αδυναμίας. Με τον Φίλιππο μίλησα, άλλη η σχέση μας μετά από τόσα χρόνια. Με τη Δανάη ποτέ. Η Δανάη είναι δημόσιο πρόσωπο, όχι ο Φίλιππος. Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια πολύ βασική αρχή. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή σχέση φίλης σου, ακόμα κι αν δεν είναι η κολλητή σου φίλη, δεν τον αγγίζεις. Είναι απαγορευτικό. Δεν έχεις καμία εμπλοκή μαζί του. Έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου, αγαπάω και σέβομαι τις γυναίκες. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Μπορεί να έχει μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο, δεν το κατακρίνω», ήταν η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Φωτογραφικό στιγμιότυπο με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη από την περίοδο που ήταν ζευγάρι /Φωτογραφία Instagram

Φωτογραφικό στιγμιότυπο με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη από την περίοδο που ήταν ζευγάρι /Φωτογραφία Instagram

«Θέλω να είναι καλά, αλλά για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete», πρόσθεσε.

Όσο για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, είπε ότι η ιστορία μαζί του έχει τελειώσει, πως θέλει να είναι καλά γιατί σέβεται το παρελθόν της.

Τέλος, είπε ότι την ενόχλησε που ο Νίκος Κοκλώνης τήρησε ίσες αποστάσεις στο περιστατικό με τη Δανάη Μπάρκα, πράγμα που του επικοινώνησε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Οι σπουδές, η τηλεόραση, ο γάμος με τον Μαροσούλη

Το βιογραφικό της υποψήφιας ευρωβουλευτή

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας