Skip to main content

CELEBS

Θανάσης Κουρλουμπάς: «Διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για μένα»

Oι ανακοινώσεις της θεατρικής εταιρίας και του σκηνοθέτη της παράστασης



Το όνομα του Θανάση Κουρλουμπά ακούστηκε πρόσφατα ως το πρόσωπο που ζήτησε να μη συμμετέχουν στην παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» την επόμενη σεζόν, οι ηθοποιοί Νίκος Πολυδερόπουλος και Θοδωρής Κατσαφάδος.

Το όνομα του Θανάση Κουρλουμπά ακούστηκε ως το πρόσωπο που ζήτησε να απομακρυνθούν του χρόνου από την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας», οι ηθοποιοί Νίκος Πολυδερόπουλος και Θοδωρής Κατσαφάδος.

Τα τηλεοπτικά συνεργεία περίμεναν τον ηθοποιό για να εξασφαλίσουν την πρώτη αντίδρασή του για όσα ακούστηκαν για τον ίδιο.

«Πρώτα από όλα ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπομονή σας να τελειώσει η παράσταση. Σήμερα σε μια εκπομπή αναφέρθηκε το όνομά μου, τη μόνη δήλωση που έχω να κάνω είναι ότι διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό μου. Αν γνωρίζω καλά, έχει βγει ήδη μια ανακοίνωση από τη θεατρική εταιρία και από τον σκηνοθέτη, γιατί αυτοί είναι οι υπεύθυνοι γι’ αυτήν την παράσταση. Εγώ απλώς επιφυλάσσομαι για τις υπόλοιπες κινήσεις μου. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτε άλλο. Καληνύχτα!», ήταν χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Θανάση Κουρλουμπά, τις οποίες πρόβαλε η εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» στο OPEN.

 Θοδωρής Κατσαφάδος, Νίκος Πολυδερόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς/ NDP

Θοδωρής Κατσαφάδος, Νίκος Πολυδερόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς/ NDP

Yπενθυμίζεται ότι σε συνεντεύξεις τους ο Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Θοδωρής Κατσαφάδος είπαν ανοιχτά ότι κάποιος συμπρωταγωνιστής τους ζήτησε να μη συμμετέχουν οι δύο αυτοί ηθοποιοί στην παράσταση της επόμενης σεζόν, με τη δικαιολογία ότι δεν ταιριάζουν καλλιτεχνικά.

Μάλιστα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε σε συνέντευξή του ότι ενώ είχαν συμφωνήσει ότι θα συμμετείχε του χρόνου στην παράσταση, μετά του είπαν πως δε θα είναι τελικά.. Στη συνέχεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», το πρόσωπο αυτό ήταν ο Θανάσης Κουρλουμπάς.

«Μάρτυρας Κατηγορίας»: Η ανακοίνωση της θεατρική εταιρίας

Η ανακοίνωση της HAPPY PRODUCTIONS σχετικά με τις διάφορες δημοσιεύσεις αναφορικά με την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας».

«Παρακολουθούμε για μέρες σε διάφορα ΜΜΕ δηλώσεις, σχολιασμούς, κρίσεις και – αυθαίρετα – συμπεράσματα, σχετικά με την παράσταση "Μάρτυρας Κατηγορίας" και τους συντελεστές αυτής, η οποία λαμβάνει χώρα στο θέατρο Άνεσις τη φετινή θεατρική σεζόν. Αποκορύφωμα η σημερινή «αποκάλυψη» τηλεοπτικής εκπομπής του OPEN και του δημοσιογράφου κου Γεωργιάδη, και μάλιστα «διασταυρωμένη» (αλήθεια από ποιόν;) που κατονόμασε συγκεκριμένο συντελεστή της παράστασης περί δήθεν επιβολής της άποψής του στην παραγωγή, με σκοπό την αντικατάσταση συγκεκριμένων συντελεστών τη νέα θεατρική σεζόν!

Επιλογή των ΜΜΕ το πώς και τι θα σχολιάσουν, ας επιτραπεί όμως και σε εμάς, να επιλέξουμε να μην μετατρέψουμε σε σίριαλ όσα σχολιάζονται στις διάφορες εκπομπές. Φαίνεται όμως ότι ορισμένοι εκλαμβάνουν αυτή μας τη στάση, ως αδυναμία. Δε θα αλλάξουμε όμως ούτε τη στάση μας, ούτε τον τρόπο με τον οποίο πορευόμαστε. Αυτό που δεν θα επιτρέψουμε όμως είναι να κονιορτοποιείται η προσωπικότητα, η τιμή και η υπόληψη, όχι τόσο της παραγωγής, αλλά κυρίως των συντελεστών και συνεργατών αυτής, μηδενός εξαιρουμένου.

Δηλώνουμε και καθιστούμε σαφές ότι κανείς συντελεστής της παράστασης δε ζήτησε, ούτε καν υπονόησε, την αντικατάσταση οποιουδήποτε άλλου συντελεστή. Οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τις θεατρικές παραγωγές της Happy Productions, έτσι και της θεατρικής παράστασης «Μάρτυρας Κατηγορίας», την λαμβάνει αποκλειστικά και μόνο η παραγωγή, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη και κανένας απολύτως άλλος».

«Μάρτυρας Κατηγορίας»: Η ανακοίνωση του σκηνοθέτη, Νικορέστη Χανιωτάκη

«Λυπάμαι που εν μέσω πολλών σοβαρών, σκοτεινών και απάνθρωπων κοινωνικών γεγονότων -δολοφονίες, υπεύθυνοι που δεν (κατά)δικάζονται για το έγκλημα στα Τέμπη κ.α.- πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια για κάτι που σχετίζεται με τη θεατρική μου οικογένεια. Μετά λύπης μου ενημερώθηκα για δημοσιεύματα, δηλώσεις παρουσιαστών και ρεπορτάζ δημοσιογράφων που κάνουν λόγο για απομάκρυνση κάποιων ηθοποιών από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» που σκηνοθετώ στο θέατρο Άνεσις.

Ο ισχυρισμός ότι εγώ κι ο παραγωγός απομακρύναμε αυτούς τους ηθοποιούς κατόπιν υπόδειξης άλλου συναδέλφου τους είναι ψευδής, ανυπόστατος και προσβλητικός προς το πρόσωπό μου. Ουδέποτε συνέβη η οποιαδήποτε υπόδειξη ή απαίτηση από συντελεστή του «Μάρτυρα Κατηγορίας» προς εμένα για να εκδιωχθεί κάποιος άλλος συντελεστής. Όσο για το τελευταίο ρεπορτάζ (11/4) του Νίκου Γεωργιάδη στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στον σταθμό Open που κατονομάζει συγκεκριμένο ηθοποιό ως τον άνθρωπο που με παρότρυνε να απομακρύνω δύο άλλους ηθοποιούς, δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν ευσταθεί και ότι βασίζεται -προφανώς- σε λανθασμένες πηγές. Όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί του θιάσου, έχουν αποδείξει το ήθος και την αξιοπρέπειά τους και είναι τιμή μου που συνεργάζομαι μαζί τους.

Η απόφαση να μη συνεχίσει ένας ηθοποιός στην παράσταση που σκηνοθετώ την επόμενη θεατρική περίοδο (2024/25), κι ενώ δεν είχε συμφωνήσει με τον παραγωγό να επεκτείνει το συμβόλαιό του, είναι αποκλειστικά και μόνο δική μου. Οι λόγοι σχετίζονται με δικά μου καλλιτεχνικά κριτήρια, όπως και με την προσωπική μου ηθική. Και οι οκτώ ηθοποιοί του «Μάρτυρα Κατηγορίας» έχουν συνεισφέρει στην μεγάλη επιτυχία της παράστασης και τους ευχαριστώ για την προσφορά τους» σημειώνει ο σκηνοθέτης της παράστασης, Νικορέστης Χανιωτάκης.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Οι σπουδές, η τηλεόραση, ο γάμος με τον Μαροσούλη

Το βιογραφικό της υποψήφιας ευρωβουλευτή

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας